Startsida - Vredestein - Vredestein Snowtrac 2

Vredestein Snowtrac 2

 
Grepp på tort underlag 88%
 
Grepp på blött underlag 85%
 
Väghållning 80%
 
Hantering 55%
 
Slitage 83%
 
Komfort 75%
 
Skulle köpa igen 80%
x200 Vredestein Snowtrac 2.
Har du erfarenhet av Vredestein Snowtrac 2?
Recension
Uppgifter om bilen
Jag kör en:
Av modell:
Fyll i modell manuellt:
Däck dimension
/ R  
Körstil
jag har kört på
med följande körsätt
i ca mil.
Betygssättning
Sätt ett betyg i varje kategori. Ju högre betyg - desto nöjdare är du. Om ett betyg inte går att sätta (tex "Grepp på snö" på ett sommardäck) så sätter du "Inte applicerbart". Försök att vara så rättvis som möjligt i din bedömning!
Grepp på tort underlag
Grepp på blött underlag
Väghållning
Hantering
Slitage
Komfort
Skulle köpa igen
Grepp på Snö
Grepp på is
Din kommentar

Ny uträkning
Det finns obligatoriska fält som inte är ifyllda!
  

Recensioner

Sortera kommentarer på:
Betyg
Datum
Fick 83% av föraren till en Daewoo Matiz (155/70 R13 ) på en kombination av vägar i 25000 genomsnittliga mil.
Bra däck. Rekommenderad.
Kommenterat den: 2020-09-12
Fick 70% av föraren till en Volkswagen Golf Mk5 GT TDi 170 hk (205/55 R16 ) på mestadels landsvägar i 18000 sprutande mil.
Jag bor i Braemar, så jag ser gott eller riktigt vinterväder. På min Mk5 Golf var dessa däck fantastiska. Golfen i sig är en fantastisk bil i snön och vredestein-däcket svikade inte det. Det plöjer i djup snö upp till motorhuvdjupet, och jag fick mig själv att få fler platser än väntat, och har aldrig en gång fastnat, inte ens när jag svänger. De ger mig till och med självförtroende när jag kör förbi sommardäckbrigaden i snö / snö. Nackdelar, de är ett hårdare däck och du känner de dåliga bitarna på vägen mer. När du börjar glida i snön tappar du verkligen det, men det är båda kännetecknen för vinterdäck och snökörning i allmänhet, så jag tror inte att det är fel på däcket. Allt som allt om du köper dessa kommer de att vara ungefär så bra du kan få, men jag har valt att inte gå tillbaka till dem. Inte på grund av något fel med däcket, bara vill ha en byte och tyckte att Avon Ice Tourer ST såg ganska bra ut och ungefär? 20 billigare ett däck - jag kör sommaren Avons med mycket njutning. Snowtrac 3 är ute nu och ser lite bättre ut. Jag fick 18 000 mil från dessa däck - vinter endast på 60% land / 30% motorväg / 10% smutsbana.
Kommenterat den: 2020-09-08