Startsida - Vredestein - Vredestein Icetrac

Vredestein Icetrac

 
Grepp på tort underlag 90%
 
Grepp på blött underlag 95%
 
Väghållning 95%
 
Hantering 85%
 
Slitage 100%
 
Komfort 90%
 
Skulle köpa igen 100%
x200 Vredestein Icetrac
Har du erfarenhet av Vredestein Icetrac?
Recension
Uppgifter om bilen
Jag kör en:
Av modell:
Fyll i modell manuellt:
Däck dimension
/ R  
Körstil
jag har kört på
med följande körsätt
i ca mil.
Betygssättning
Sätt ett betyg i varje kategori. Ju högre betyg - desto nöjdare är du. Om ett betyg inte går att sätta (tex "Grepp på snö" på ett sommardäck) så sätter du "Inte applicerbart". Försök att vara så rättvis som möjligt i din bedömning!
Grepp på tort underlag
Grepp på blött underlag
Väghållning
Hantering
Slitage
Komfort
Skulle köpa igen
Grepp på Snö
Grepp på is
Din kommentar

Ny uträkning
Det finns obligatoriska fält som inte är ifyllda!
  

Recensioner

Sortera kommentarer på:
Betyg
Datum
Fick 90% av föraren till en Vauxhall Corsa (175/65 R14 H) på en kombination av vägar i 0 genomsnittliga mil.
Fick dessa däck att sätta på 14 "stålfälgar för framsidan av bilen att använda över vintern, jag lämnade 185/55/15 på baksidan. Dessa däck är besatta och jag använde dem från oktober till slutet av mars, jag måste säga att de drog bilen uppför backarna genom snö och is med nästan ingen förlust av dragkraft alla frågade mig hur jag kom omkring eftersom de enda andra bilarna på vägen i vinter var fyrhjulsdrift, för att avsluta är detta fjärde vintern med samma däck mycket lite slitage Skaffa dem så kommer de att få dig överallt i vintervädret.
Kommenterat den: 2020-04-16
Fick 97% av föraren till en Daihatsu Charade (155/70 R13 ) på mestadels landsvägar i 18000 mil.
Kommentarer hänvisar till Vredestein 'Icetrak' monterad på Daihatsu Charade. Jag bor i Scottish Borders nära foten av Cheviots. Härligt är det att titta på 4WD glider av vägen (förmodligen på vanliga däck) medan man bara fortsätter. Den enda gränsen för framsteg är snödjup - om det gör fel på golvet har du problem, men annars är snö och snö / is helt enkelt inte ett problem. Det som förvånade mig var komfort, relativ tystnad och slitstyrka (under sommaren - detta område kan vara ganska vått och lerigt) vilket var bättre än vanligt däck. Har testat däck på vår (nya) Chevrolet Matiz och resultaten är fortfarande utmärkta. Bärhastigheten är förvånansvärt låg trots ganska entusiastisk bilkörning. Under 1970-talet lärde jag mig att köra i allvarlig snö och is i en 2CV utrustad med 135-delad Michelin X-MS - du kunde enkelt höja upphängningen och den gamla flickan var ostoppbar! Snow Tire Cynics - du har allvar, allvar, fel !.
Kommenterat den: 2020-05-18