Startsida - Michelin - Michelin Power GP

Michelin Power GP

 
Grepp på tort underlag 100%
 
Grepp på blött underlag 77%
 
Väghållning 90%
 
Hantering 93%
 
Slitage 90%
 
Komfort 97%
 
Skulle köpa igen 100%
x200 Michelin Power GP
Har du erfarenhet av Michelin Power GP?
Recension
Uppgifter om bilen
Jag kör en:
Av modell:
Fyll i modell manuellt:
Däck dimension
/ R  
Körstil
jag har kört på
med följande körsätt
i ca mil.
Betygssättning
Sätt ett betyg i varje kategori. Ju högre betyg - desto nöjdare är du. Om ett betyg inte går att sätta (tex "Grepp på snö" på ett sommardäck) så sätter du "Inte applicerbart". Försök att vara så rättvis som möjligt i din bedömning!
Grepp på tort underlag
Grepp på blött underlag
Väghållning
Hantering
Slitage
Komfort
Skulle köpa igen
Grepp på Snö
Grepp på is
Din kommentar

Ny uträkning
Det finns obligatoriska fält som inte är ifyllda!
  

Recensioner

Sortera kommentarer på:
Betyg
Datum
Fick 96% av föraren till en Yamaha MT09 (180/55 R17 ) på mestadels landsvägar i 200 livliga mil.
Jag hade Power RS på min 2013 Yamaha MT 09, och de var enastående jämfört med de tidigare 2 märkena jag hade provat tidigare. Nu är de på min 2018 MT 09. Dessa Power GP är minst ett steg upp från kraften RS om inte mer. Jag körde in dem på två utflykter, och de hade fantastiskt grepp från början. Halvvägs in i den första åkturen var de så säkra på att jag faktiskt glömde att jag körde dem i. Jag gick inte med dumma hastigheter cirka 50/70 ish, utan skarp acceleration och ingen hård bromsning. Nu ger de mig så mycket självförtroende (speciellt frontend-känslan) att jag bara kopplar av i åkturen och njuter mer av det . Nu körs de in, de spårar hörn med din riktning. när du vrider på huvudet för att titta genom svängen för utgången följer cykeln din där du tittar. Också på en lång långsam isböj försökte jag dra åt och öppna min linje med motstyrning, och cykeln gick bara med mina ingångar inte mer inte mindre. Att avsluta poängen 8 för det våta greppet är från min erfarenhet av RS. Eftersom jag inte har fastnat i regnet ännu med läkarna. Jag hoppas att detta hjälper dig att prova dem. Jag tycker ärligt talat att det här är de bästa däcken jag någonsin har åkt på. Jag har kört av och på sedan 1963, med Drum Brakes och Cross Ply Tyres Stan.
Kommenterat den: 2020-06-18
Fick 93% av föraren till en Kawasaki ZX6R (180/55 R17 W) på mestadels landsvägar i 300 livliga mil.
Fick dessa power gps monterade förra veckan och vi har haft några torra vägar så jag tog dem för en fullständig 2-dagars sprängning för att se hur de presterade, den inledande åkturen var fantastisk 100 miles på bara blyg på 2 timmar och de skurades sida vid sida , de värms upp snabbt och erbjuder fantastiskt grepp även i fuktiga förhållanden trots att de bara har 6,5% slitbanan i däcket, innan jag körde på Michelin power rs. Föregångaren till dessa och allt jag kan säga är att jag redan är mycket imponerad och kan inte vänta med att få några 20 grader dagar för att verkligen värma upp dem ordentligt och hamra dem.
Kommenterat den: 2020-02-15