Startsida - Michelin - Michelin Pilot Sport PS2 ZP

Michelin Pilot Sport PS2 ZP

 
Grepp på tort underlag 95%
 
Grepp på blött underlag 95%
 
Väghållning 95%
 
Hantering 90%
 
Slitage 80%
 
Komfort 80%
 
Skulle köpa igen 95%
x200 Michelin Pilot Sport 2 ZP
Har du erfarenhet av Michelin Pilot Sport PS2 ZP?
Recension
Uppgifter om bilen
Jag kör en:
Av modell:
Fyll i modell manuellt:
Däck dimension
/ R  
Körstil
jag har kört på
med följande körsätt
i ca mil.
Betygssättning
Sätt ett betyg i varje kategori. Ju högre betyg - desto nöjdare är du. Om ett betyg inte går att sätta (tex "Grepp på snö" på ett sommardäck) så sätter du "Inte applicerbart". Försök att vara så rättvis som möjligt i din bedömning!
Grepp på tort underlag
Grepp på blött underlag
Väghållning
Hantering
Slitage
Komfort
Skulle köpa igen
Grepp på Snö
Grepp på is
Din kommentar

Ny uträkning
Det finns obligatoriska fält som inte är ifyllda!
  

Recensioner

Sortera kommentarer på:
Betyg
Datum
Fick 94% av föraren till en Bmw 320D M Sport (225/45 R17 ) på en kombination av vägar i 30000 livliga mil.
BMW gjorde ett mycket bra jobb med att välja pilotsport 2 ZP på 320 E93. dessa däck är fantastiska för sportkörning! utmärkt i kurvtagning med hög hastighet på både våta och torra vägar .. på hög väg och i hög hastighet (170 km) är dessa däck som ett lim på vägen! ger dig självförtroende och du känner dig trygg. bilen ligger på vägen som F1. hanteringen är fantastisk, greppet perfekt på torrt och vått, komforten underbar och med utmärkta och låga bullriga nivåer går även platt! 45000 km för bak 255 35 18 (3 mm vänster) Jag bytte dem förra september och 50000 km för frond (4 mm vänster) Jag bytte dem igår så nu har jag 4 nya pilot sport 2 ZP och jag är väldigt glad! min vän har en BMW 320i E93 och behövde nyligen nya däck. han bestämde sig för att prova konventionella däck så han tog på sig sin bil 4 kontinentala kontisport 3. han är så olycklig! han sa till mig att han gjorde ett stort misstag att inte sätta runflat igen. bilen förlorade sportkörningen. allt förändrades på hans bil ... hanteringen av kurvtagningen, den säkra känslan på hög hastighet på högt sätt och den superstyrande lyhördheten ... se till att körplattorna är lite styvare än konventionella däck men tro mig ... dessa däck är de bäst för BMW E93. BMW vet bättre och nu vet jag också. hoppas jag hjälpte .. mario.
Kommenterat den: 2020-02-11
Fick 86% av föraren till en Bmw 325i M Sport (225/45 R17 ) på en kombination av vägar i 2000 genomsnittliga mil.
Äntligen ett löpt däck som är vettigt! Det mesta av godheten hos ett icke-kört plattdäck nu tillgängligt i en kör platt form. Baserat på de framgångsrika ingredienserna i Pilot Sport 2! Däcket är säkert fotat och har tappat mycket grepp. Normalt köra lägenheter är hårdare och orsakar en hård körning på grund av styv sidoväggsdesign. Detta däck har ett '' däck i ett däck '' (radiell) design så det ger en lite mer bekväm körning. Två tusen miles av ren salighet hittills och bara ner till 7 mm så slitage är inte så dåligt för att springa platt heller.
Kommenterat den: 2020-05-17