Startsida - Hankook - Hankook Ventus RS3 Z222

Hankook Ventus RS3 Z222

 
Grepp på tort underlag 100%
 
Grepp på blött underlag 75%
 
Väghållning 90%
 
Hantering 95%
 
Slitage 80%
 
Komfort 65%
 
Skulle köpa igen 100%
x200 Hankook Ventus RS3
Har du erfarenhet av Hankook Ventus RS3 Z222?
Recension
Uppgifter om bilen
Jag kör en:
Av modell:
Fyll i modell manuellt:
Däck dimension
/ R  
Körstil
jag har kört på
med följande körsätt
i ca mil.
Betygssättning
Sätt ett betyg i varje kategori. Ju högre betyg - desto nöjdare är du. Om ett betyg inte går att sätta (tex "Grepp på snö" på ett sommardäck) så sätter du "Inte applicerbart". Försök att vara så rättvis som möjligt i din bedömning!
Grepp på tort underlag
Grepp på blött underlag
Väghållning
Hantering
Slitage
Komfort
Skulle köpa igen
Grepp på Snö
Grepp på is
Din kommentar

Ny uträkning
Det finns obligatoriska fält som inte är ifyllda!
  

Recensioner

Sortera kommentarer på:
Betyg
Datum
Fick 89% av föraren till en Subaru BRZ (225/40 R18 ) på en kombination av vägar i 9500 livliga mil.
Fantastiskt däck med extrema grepp i det torra och behöver lite uppvärmningstid. Återkoppling genom styrningen är sensationell, lite mindre än Federal RS-R, men mil säkrare i vått. Dessa däck är mycket progressiva. Hantera regnet och det stående vattnet mycket bättre än fulla '' halkslickar ''. Har hållit i 13 månader och 15 000 km hittills med 4 mm slitbana kvar. Har motstått flera värmecykler och milt spårarbete. Kommer att köpa igen.
Kommenterat den: 2020-05-27
Fick 84% av föraren till en Volkswagen Scirocco 1,4 TSI 160hk (235/40 R18 W) på en kombination av vägar i 6215 , spridda mil.
Jag har gjort 10 000 km hittills med dessa däck och jag är exceptionellt nöjd med dem. Jag använder dem som mina dagliga däck och jag har gått igenom alla slags väderförhållanden och vägar, förutom snö. De är mycket bättre än RS2 som jag också hade och var ganska nöjd och överlägset bättre än Continental SC 5P. Bara en högre klass. Deras slitbana är 180 och de känns medium mjuka men med hårda sidoväggar. Torrt: Riktigt klibbigt däck när det gäller temperaturen. Även i hårda accelerationer från stillastånd kommer de att svara perfekt. Endast på mycket dåliga ytor och vägar som glas kommer de att snurra men även då kommer de att greppa igen själva. Deras extra styva sidovägg, har skärpt åkningen under kurvtagning, inkörningen förbättras och ratten känns nu mycket mer lyhörd och skarpare. Under svåra kurvor kommer de inte att svika dig. De håller bilen väl fast på vägen även när du accelererar lite under kurvor som om de hittar nytt grepp. Understyrningsfenomen på bra ytor är ett ord de inte känner till! Våt: Förvänta dig inte av dem att fungera som ett regnfokuserat däck, du vet vad du köper. Men det kommer att fungera perfekt när du kör på våta och blötande motorvägar och B-vägar i hastigheter 110-130 km / h. De ger dig en känsla av säkerhet och god stabilitet. När du svänger hårt i snäva svängar på normala vägar och låga hastigheter kommer bilen att understyras lite men jag tyckte att det var normalt att hända. Spår: vid torra förhållanden är greppet fenomenalt, inga andra ord för att uttrycka det! Vid våta förhållanden är greppet också exceptionellt bra. Jag förväntade mig inte att de skulle bete sig så bra. Bilen fastnade på vägen även när last överfördes under S-svängar. Endast i snäva svängar med mycket vatten på ytan skulle bilen understyras. Vägbuller är mer än vanliga däck men uthärdligt även när man reser i många timmar. Sammantaget är jag verkligen förvånad över dessa däck och det faktum att jag har gjort hittills 10 000 km och de ser ut som om de klarar 10 000-15 000 km mer, är mer fantastiskt med tanke på däcktypen. Jag skulle definitivt köpa dem igen och definitivt rekommendera dessa däck !. är mer fantastiskt med tanke på däcktypen.
Kommenterat den: 2020-09-14