Startsida - Hankook - Hankook Kinergy 4S

Hankook Kinergy 4S

 
Grepp på tort underlag 78%
 
Grepp på blött underlag 72%
 
Väghållning 69%
 
Hantering 69%
 
Slitage 79%
 
Komfort 81%
 
Skulle köpa igen 75%
 
Grepp på Snö 80%
 
Grepp på is 80%
x200 Hankook Kinergy 4S
Har du erfarenhet av Hankook Kinergy 4S?
Recension
Uppgifter om bilen
Jag kör en:
Av modell:
Fyll i modell manuellt:
Däck dimension
/ R  
Körstil
jag har kört på
med följande körsätt
i ca mil.
Betygssättning
Sätt ett betyg i varje kategori. Ju högre betyg - desto nöjdare är du. Om ett betyg inte går att sätta (tex "Grepp på snö" på ett sommardäck) så sätter du "Inte applicerbart". Försök att vara så rättvis som möjligt i din bedömning!
Grepp på tort underlag
Grepp på blött underlag
Väghållning
Hantering
Slitage
Komfort
Skulle köpa igen
Grepp på Snö
Grepp på is
Din kommentar

Ny uträkning
Det finns obligatoriska fält som inte är ifyllda!
  

Recensioner

Sortera kommentarer på:
Betyg
Datum
Fick 84% av föraren till en Citroën C3 (175/70 R14 T) på en kombination av vägar i 16000 genomsnittliga mil.
Byt ut några gamla Hankook sommardäck i oktober 2015 med dessa Hankook H740 4S-däck eftersom jag ville ha bättre våt- och snögrepp. Jag var begränsad till valet på grund av ovanliga däckstorlekar och ville inte ha riktade däck eftersom jag hade en reservstorlek i full storlek. Den andra dagen efter montering var jag tvungen att resa på M62 och fastnade i en kraftig regnstorm. Bilar om mitt framför mig började drivas alla vägar efter att ha träffat ett enormt område med stående vatten, så jag tog mig själv, men behöver inte oroa mig. Dessa Hankook H740 4S-däck tog allt i sitt steg och bilen stod i en rak linje utan ansträngning från mig. Hantering är bra under alla förhållanden. De har nu gjort 16 000 mil och vid min senaste tjänst för 2 månader sedan fick jag veta att de lätt skulle ta minst ett år åtminstone, baserat på mina krav, eftersom jag alltid byter ut däck när slitbanan blir under 4 mm.
Kommenterat den: 2020-01-18
Fick 44% av föraren till en Volkswagen upp! (165/70 R14 Q) på en kombination av vägar i 10000 livliga mil.
Farligt vid våtbrott. ABS alltid på, vått verkar snö. Dåligt även på torra vägar. Aldrig mer.
Kommenterat den: 2020-06-24
Fick 100% av föraren till en Volkswagen Golf 1.9 Tdi (205/55 R16 ) på en kombination av vägar i 23000 mil i genomsnitt.
Detta är en uppdatering av min tidigare recension, för att rapportera om snöprestanda. Skottland hade lite dåligt väder i början av mars 18. Av skäl som jag inte kommer in på här, var jag tvungen att köra igenom den röda vädervarningen båda dagarna, och de efterföljande gula varningarna under resten av veckan och detta gav mig ett bra tillfälle att bedöma prestanda i snö / slaps och is. De främre däcken hade cirka 5 mm kvar i dem (efter att ha bytts efter 18k på baksidan), bakarna var faktiskt helt nya, kanske några tusen mil sedan montering. Och den prestationen var exceptionell. Motorvägar rensades, men istället isiga. De blir aldrig som om de skulle släppa taget utan varning. De gav tillräckligt med feedback för att göra det lättare innan något gick päronformat. Ytgatorna var av varierande kvalitet, m kommer till min destination oavsett. Nu, en nackdel . under snön skadade jag två av dem (gropar kan fortfarande bita när de är dolda). Tack och lov har jag lyckats skaffa några ersättare, de är monterade och jag är en glad kanin igen. m kommer till min destination oavsett.
Kommenterat den: 2020-03-18
Fick 81% av föraren till en Toyota Yaris (175/65 R14 ) på en kombination av vägar i 3000 lätthanterliga mil.
Har du någonsin undrat hur snöplogföraren kommer att arbeta mitt i den värsta snön. Dessa däck krävs inte 4x4.
Kommenterat den: 2020-03-06
Fick 79% av föraren till en Volkswagen Golf 1.9 Tdi (205/55 R16 ) på en kombination av vägar i 18000 livliga mil.
Min bil köptes 2: a handen från ett välkänt skotskt bilhandlarnätverk och hade utrustats med några av deras egna märkesdäck. De varade mindre än en vecka innan de blev inbäddade. Så i januari 2017 sågs en uppsättning Kinergys in. Och de fungerade bra i snön, mycket bra. De var också ganska imponerande i en del av det kraftiga regnet som vi hade under året, och ganska bra under de 2 soldagarna som passerar en skotsk sommar. Jag kör en egendom och tenderar att släpa en hel del kit överallt och på ett entusiastiskt sätt. De har varit bra under nästan alla förhållanden utom för enstaka understyrning på en ganska snäv minirondell nära hemmet. Men det har bara varit när förhållandena har varit oljiga. Prestanda i kraftigt regn på motorvägar har varit i nivå med en del av det dyrare gummit I ' jag hade monterat på andra liknande fordon. Men vinterföreställningen har varit imponerande. Slitage har också varit acceptabelt. Ungefär 18000 mil färdiga, fronterna är under 4 mm, bakarna är fortfarande över 6 mm. Rent som en försiktighetsåtgärd och på grund av de långsiktiga väderrapporterna ersattes fronten med mer av samma under de senaste veckorna. Och återigen har de visat sig vara bra i den senaste månadens snö och kalla temperaturer. För 50 £ i hörnet är de exceptionellt bra och kommer att vara en fast armatur på just detta fordon under överskådlig framtid. fronterna ersattes med mer av samma under de senaste veckorna.
Kommenterat den: 2020-09-18
Fick 49% av föraren till en Bmw 316 (205/55 R16 ) på mestadels stadsvägar i 4500 lättsamma mil.
Vi använde den tidigare generationen av dessa däck H730 och tyvärr är dessa en stor besvikelse. Min fru och jag har båda glidit på oljiga vägar - i en 90 hk bmw !! - när den tidigare uppsättningen inte gjorde det även när de nästan var klara - hittills har denna uppsättning 4500 mil. Jag kommer ärligt talat inte köpa h740s tillbaka till h730s om jag kan få dem.
Kommenterat den: 2020-01-19
Fick 76% av föraren till en Honda Civic Type R (225/45 R17 ) på mestadels landsvägar i 1000 livliga mil.
Så jag ersatte Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 på min EP3 Civic Type R med dessa. Jag försökte dessa däck förra året på en annan bil när det snöade och min civic kunde inte komma ut ur den mycket branta gården och de var fenomenalt bra i snön. Dessa däck är väldigt bra, de känns som att de ger mindre feedback än Goodyear Eagles och mindre sidogrepp men de är fortfarande mycket bra. Jag känner att förlusten av sommartraktion / återkoppling är värt fördelen när den är våt / kall / snöhantering. De känns överraskande planterade i vått och är fortfarande mil bättre under alla förhållanden jämfört med billiga budgetdäck. Bilen kommer inte att bromsa dragkraft under hård acceleration, vilket den skulle göra tidigare på Toyo-proxyslutare. Inget hela säsongen blir lika bra som ett dedikerat sommardäck.
Kommenterat den: 2020-08-24
Fick 82% av föraren till en Daihatsu Trevis (155/65 R14 T) på mestadels stadsvägar i 10000 lättsamma mil.
Jag har köpt dessa däck för att ersätta lagerdäck med en 4säsong. Hittills är jag mycket nöjd med torr, våt och även snö! Låt oss se under sommaren.
Kommenterat den: 2020-02-24
Fick 87% av föraren till en Mitsubishi Lancer 1.8 4 Door (225/45 R17 ) på mestadels landsvägar i 3000 genomsnittliga mil.
Dessa däck ersatte några otäcka Nankang-däck men på mina andra bilar kör jag Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2. Första intrycket har varit bra, det våta greppet är natt och dag jämfört med billigare märkesdäck, de hanterade ett 70 - 0 nödstopp när en lastbilen dras ut mycket bra i det våta. bilen känns mycket mer komponerad och kompetent. Det verkliga testet kommer att vara hur de klarar av snö (om vi får något) och hur de bär under sommarmånaderna. För en vardaglig bil verkar de som ett bra allrounddäck med potential att erbjuda extra säkerhet under vintermånaderna till ett bra pris och utan besväret med att byta till vintergummi. För sportiga och kraftfulla fordon tror jag att det bästa fortfarande är ett dedikerat vinterdäck och sommardäck.
Kommenterat den: 2020-07-27
Fick 86% av föraren till en Fiat Panda (175/65 R15 H) på mestadels landsvägar i 10000 livliga mil.
Efter att ha bytt ut Yokohama W703, W902 och Contis vinter som en primär installation måste jag erkänna att det senaste är det bästa valet hittills, vilket ger bättre bromssträcka, låg ljudnivå och fantastiskt grepp i vått läge. Kan inte säga mycket för hållbarhet eftersom jag bara har gjort 10K. Priset var detsamma med Yokohamas billigare från Contis: 240 euro i Grekland.
Kommenterat den: 2020-06-08