Startsida - Cooper - Cooper Zeon CS Sport

Cooper Zeon CS Sport

 
Grepp på tort underlag 93%
 
Grepp på blött underlag 96%
 
Väghållning 86%
 
Hantering 76%
 
Slitage 80%
 
Komfort 93%
 
Skulle köpa igen 85%
x200 Cooper Zeon CS Sport
Har du erfarenhet av Cooper Zeon CS Sport?
Recension
Uppgifter om bilen
Jag kör en:
Av modell:
Fyll i modell manuellt:
Däck dimension
/ R  
Körstil
jag har kört på
med följande körsätt
i ca mil.
Betygssättning
Sätt ett betyg i varje kategori. Ju högre betyg - desto nöjdare är du. Om ett betyg inte går att sätta (tex "Grepp på snö" på ett sommardäck) så sätter du "Inte applicerbart". Försök att vara så rättvis som möjligt i din bedömning!
Grepp på tort underlag
Grepp på blött underlag
Väghållning
Hantering
Slitage
Komfort
Skulle köpa igen
Grepp på Snö
Grepp på is
Din kommentar

Ny uträkning
Det finns obligatoriska fält som inte är ifyllda!
  

Recensioner

Sortera kommentarer på:
Betyg
Datum
Fick 90% av föraren till en Ford fiesta st (205/40 R17 W) på en kombination av vägar i 5000 genomsnittliga mil.
Hade Michelin PS3s på framsidan och dessa var utmärkta . â ?? ¦.bara liten nackdel var hjulspinn i vått om det drar snabbt. En av Michelin skrubbar så behövde ett nytt däck. Företaget hade inte Michelin så köpte Cooper Zeon CS Sport som redan hade en och var mycket imponerad. Frågade företaget att byta återstående PS3 framifrån och bak och ha CS Sports på framsidan. Väldigt imponerad. Massor av slitbanor, även i sidorna. De greppar bra i vått och torrt. Vissa tester har fått lägre poäng för buller och / eller komfort . Inte så på min bil! Har fortfarande gott om slitbanor. Skulle rekommendera.
Kommenterat den: 2020-09-14
Fick 89% av föraren till en Ford fiesta st (205/40 R17 W) på en kombination av vägar i 5000 genomsnittliga mil.
Byt ett bakre nära sidodäck från en marskalk till Cooper Zeon CS Sport. Däckbyte berodde på att marskalk hade utvecklat splittringar i den inre däckväggen. Observera att jag kör en Fiesta ST (2008) och att jag har 3 Michelin PS3s (som är fantastiska) på de andra 3 hörnen. Garaget hade inte en Michelin PS3 i lager och jag behövde ett däck omedelbart. De erbjöd mig Cooper, som jag hade hört talas om men inte hade erfarenhet av. Där marskalk var ganska stel och bilens bakre ände skulle glida om den skjuts runt en rondell eller ett skarpt hörn hanterar Cooper allt detta. Även där marskalk var ganska högljudd är Cooper tyst och mycket mer bekväm, särskilt över hastighetspuckor och den udda gropen som det är omöjligt att undvika. Jag lägger fortfarande PS3 ovan men Cooper Zeon CS Sport kommer nära en sekund. Hade däcket i 8 månader och bra i torrt och vått ..... inga problem att rapportera. Testad och rekommenderad av David Coultard (titta på You Tube-videon). Fungerar bra med PS3: erna ....... Mycket nöjd med däcket.
Kommenterat den: 2020-01-17
Fick 82% av föraren till en Mini Cooper S (225/45 R17 W) på en kombination av vägar i 1000 livliga mil.
Byt från alla hörn Continental SSR3 RF till dessa, och skillnaden är nästan dag och natt. Bilen är mycket mindre olyckshändig med mycket mindre vägbuller, av misstag att träffa gropar gör inte längre att bilen känns som att den träffar en vägg och bilen känns generellt mycket mjukare. Conti SSR3 värms upp snabbare och känns mer solid i hård kurvtagning, men för daglig körning är dessa helt fantastiska, särskilt i kombination med livstidsgarantin.
Kommenterat den: 2020-03-13
Fick 64% av föraren till en Mercedes Benz E220Cdi (225/45 R17 ) på mestadels motorvägar i 9500 lätthanterliga mil.
Jag måste säga att Cooper Zeons tar vägen bra under de flesta förhållanden, är väldigt tysta och har inte haft någon inverkan på mpg. De överstiger mina tidigare Bridgestones i de flesta områden utom elefanten i rummet, TYRE WEAR. På ett snabbt besök i Mercedes för en gratis vinterkontroll informerade de mig om att jag kommer att behöva byta ut mina bakhjul snart, jag tyckte att det var konstigt, jag har bara haft dem 5 månader och i drygt 9000 mil ryckte jag av det när försäljningen talade . Det hällde av regn när jag samlade in bilen så att jag bara kunde kontrollera dem nästa dag. De är nästan slitna till de små flikarna mellan slitbanan. Hur hände det! Samma körstil, samma mpg, liknande mil, samma vägar. Min sista uppsättning däck gick långt över 20k och han satte före över 30k. Coopers nu redo för utbyte på 10k helt chockad.
Kommenterat den: 2020-01-22
Fick 91% av föraren till en Peugeot 508 rxh-egendom (225/45 R18 W) på en kombination av vägar i 21000 lättgående mil.
titta på de andra recensionerna för Peugeot 508 RXH de 21000 miles som jag fick från Coopers var utmärkt och verkligen bättre än Dunlops jag ursprungligen hade. Mycket tysta däck, speciellt när de är nya och har aldrig haft några problem med greppet i vått eller torrt. Jag antar att jag är en ganska lugn förare, men vid 50000 mil om året har jag en ganska bra uppfattning om vad jag letar efter i ett däck och kommer säkert av coopers igenb.
Kommenterat den: 2020-06-14
Fick 100% av föraren till en Infiniti G35 Coupe (225/45 R17 ) på en kombination av vägar i 0 livliga mil.
Jag älskar det, jag älskar det.
Kommenterat den: 2020-09-04
Fick 97% av föraren till en Alfa romeo GT 1.9 JTD (225/40 R18 W) på en kombination av vägar i 1000 livliga mil.
Ett mycket bra däck. Coopers ersatte Conti Sport Contact 3s och är huvud och axlar över dem när det gäller torrt grepp, vått grepp - vilket är lysande - och vägbuller, med Coopers som är mycket tystare. Feedback är verkligen mycket bra och verkligen bättre än kontinenterna och progressiviteten är också utmärkt med massor av varningar (mycket liten understyrning) när däcken närmar sig sin gräns. Återigen, dessa är mycket bekväma däck jämfört med Contis och har i bruk knappast slitits alls de tusen mil som de har varit på bilen. Jag kan verkligen inte fel på dem för priset.
Kommenterat den: 2020-06-06
Fick 98% av föraren till en Subaru Impreza WRX STI (225/40 R18 ) på en kombination av vägar i 0 livliga mil.
Dessa däck är enastående uppsättning av fyra var bara £ 320 från Camskill min Impreza kör nästan 400 och dessa däck stick som lim vått grepp är utmärkt eftersom dessa är A-klassad och torrt grepp är också lysande. Hade Falkens före dessa och med snabba kurvtagningar kände de sig inte lika säkra på benen som Coopers. Jag skulle förmodligen beskriva dessa som ett mellanklassdäck och att inte ha haft Michelins eller Goodyears etc kan inte jämföra dem men kan inte se hur ett dyrare däck skulle vara mycket bättre, eftersom dessa däck har hanterat allt jag har kastat på dem . Kan inte kommentera slitage ännu inte haft dem tillräckligt länge.
Kommenterat den: 2020-05-17