Startsida - Cooper - Cooper Discoverer A/T3 4S

Cooper Discoverer A/T3 4S

 
Grepp på tort underlag 90%
 
Grepp på blött underlag 85%
 
Väghållning 75%
 
Hantering 90%
 
Slitage 95%
 
Komfort 90%
 
Skulle köpa igen 100%
 
Grepp på Snö 100%
x200 Cooper Discoverer AT3 4S
Har du erfarenhet av Cooper Discoverer A/T3 4S?
Recension
Uppgifter om bilen
Jag kör en:
Av modell:
Fyll i modell manuellt:
Däck dimension
/ R  
Körstil
jag har kört på
med följande körsätt
i ca mil.
Betygssättning
Sätt ett betyg i varje kategori. Ju högre betyg - desto nöjdare är du. Om ett betyg inte går att sätta (tex "Grepp på snö" på ett sommardäck) så sätter du "Inte applicerbart". Försök att vara så rättvis som möjligt i din bedömning!
Grepp på tort underlag
Grepp på blött underlag
Väghållning
Hantering
Slitage
Komfort
Skulle köpa igen
Grepp på Snö
Grepp på is
Din kommentar

Ny uträkning
Det finns obligatoriska fält som inte är ifyllda!
  

Recensioner

Sortera kommentarer på:
Betyg
Datum
Fick 93% av föraren till en Suzuki Jimny (225/70 R15 ) på en kombination av vägar i 0 lättgående mil.
Monterade dessa på min All New (2020) Jimny och det överträffade mina förväntningar! Greppet är utmärkt både i torra och våta förhållanden. Vägbuller är nästan obefintligt (samma om inte bättre än lager Dunlop Grantrek AT20) och det verkar inte ha någon negativ inverkan på min bränsleekonomi trots att jag är bredare och större (även om jag är en lättfotad förare). Jag får bättre hantering på detta speciellt vid kurvtagning, främst för att det är mycket bredare än lager 195/80 / r15 Dunlop. Jag kommer säkert att köpa dessa däck igen i framtiden! Jag klockade bara cirka 2000 km på detta så det visar fortfarande inga synliga tecken på slitage.
Kommenterat den: 2020-01-08
Fick 88% av föraren till en Nissan Pathfinder (265/70 R15 T) på mestadels motorvägar i 7200 livliga mil.
Jag köpte dessa på kampanj för ungefär 1/3 mindre än vad de går för nu. Fördelar: Ett snyggt däck med bra grepp under alla förhållanden. Betonas av kraftigt regn på motorvägen. Särskilt fantastiskt grepp i djup snö i 4H eller 4L. Med 8 "snö krossade jag bekvämt uppför branta backar, stoppade kontrollerat och snabbt, och MYCKET förutsägbart fyrhjulsdrift i snön. Mycket bra på att driva ut lera eller snö från att bli packad i slitbanan. Buller från däck märks knappast jämfört med andra däck i kategorin. Kan på och utanför vägen med en fantastisk garanti på 65 000 mil. Nackdelar: MPG minskade märkbart, mitt genomsnittliga mpg föll från ~ 18,5 till ~ 17 mpg under det senaste året. Däcken skriker på betongvägar i våta förhållanden innan de har värms upp. Småstenar sitter kvar mellan slitbanan och ger klickljud tills bullret stannar på motorvägen och lite dålig gödsel bakom dig har en sten. Däckens feedback känns bedövad, men den skulden kan delas med min 20 år gamla upphängning på en 4500 # Nissan dinosaurie. Dessutom höjde priset efter att de positiva recensionerna rullade in. TL; DR Dessa är klassledande däck som stansar över deras och tillverkarens vikt. Cooper-marknadsföring var perfekt för SUV-föraren som mest håller sig på motorvägen, men behöver kompromisslös terrängprestanda när tjänsten kräver. Till det nuvarande priset $ 156 / ea USD online, skulle jag shoppa eller vänta på en rabatt. När jag först släppte fick jag priset ner till ~ $ 100 / ea USD med en rabatt. men den skulden kan delas med min 20 år gamla upphängning på en 4500 # Nissan dinosaurie. men behöver kompromisslös terrängprestanda när tjänsten kräver.
Kommenterat den: 2020-07-20