Startsida - Continental - Continental ExtremeContact Sport

Continental ExtremeContact Sport

 
Grepp på tort underlag 91%
 
Grepp på blött underlag 76%
 
Väghållning 81%
 
Hantering 87%
 
Slitage 95%
 
Komfort 87%
 
Skulle köpa igen 100%
Continental ExtremeContact SportContinental ExtremeContact Sport Tread
Bild 1/2
Har du erfarenhet av Continental ExtremeContact Sport?
Recension
Uppgifter om bilen
Jag kör en:
Av modell:
Fyll i modell manuellt:
Däck dimension
/ R  
Körstil
jag har kört på
med följande körsätt
i ca mil.
Betygssättning
Sätt ett betyg i varje kategori. Ju högre betyg - desto nöjdare är du. Om ett betyg inte går att sätta (tex "Grepp på snö" på ett sommardäck) så sätter du "Inte applicerbart". Försök att vara så rättvis som möjligt i din bedömning!
Grepp på tort underlag
Grepp på blött underlag
Väghållning
Hantering
Slitage
Komfort
Skulle köpa igen
Grepp på Snö
Grepp på is
Din kommentar

Ny uträkning
Det finns obligatoriska fält som inte är ifyllda!
  

Recensioner

Sortera kommentarer på:
Betyg
Datum
Fick 89% av föraren till en Chevrolet Corvette (285/40 R17 W) på en kombination av vägar i 10000 livliga mil.
Continental ExtremeContact Sports är ett fantastiskt däck om du vill ha något som ger dig en bra vägkänsla, motorvägsförmåga och slitage som inte får dig att se två gånger och tillverkningens datumkod. Jag bör notera att jag inte kör spår, bara långväga körningar och canyon carving. Det är ett fantastiskt däck som håller sig till MPSS utan kostnad. Jag är ingen expertförare, så det mesta jag har kastat på dessa däck har ryggats av. Även vid gränsen går däcken sönder gradvis och gör att jag kan hålla bilen under kontroll. Jag har haft min nuvarande uppsättning däck i knappt 2 år nu och jag kommer att behöva bytas ut snart (5 mil / år). Även om det faktiskt är en anständig mängd slitbana kvar ser det ut som att gummit kan vara nära slutet av sitt antal värmecykler. Jag trodde inte att jag skulle komma till den här punkten med ett sommardäck som också kan göra lite regn, så jag är definitivt nöjd med dem. Finns det bättre däck där ute? Självklart, men för ett däck som kommer att användas för körning utan spår är det ett fantastiskt val om du inte vill tappa kontanterna för några Michelins (speciellt om du vet att du inte riktigt kommer att maximera dem ändå ).
Kommenterat den: 2020-04-09
Fick 80% av föraren till en Bmw 335i (235/35 R19 W) på en kombination av vägar i 1000 livliga mil.
Kom från iche Bridgestone S001 och Pirelli PZero 2015. Allt om denna Continental Extremecontact Sport är så bra. Bullret är minimalt. Komforten är så bra som om min fälg har ändrats till 18 ". Greppet på torrt och slitage är ledande i denna klass förutom styrkänslan. Ja, det ger utmärkt vägåterkoppling och styrningen är mycket lättare. DETTA DÄCK har mjuk sidovägg som saknar den omedelbara återkopplingen som jag fick från Bridgestone och Pirelli. Det är en milisekund fördröjning när jag kör stadskörning men det går bort när jag är på motorvägen. Jag reser mycket M5 i Storbritannien och det är vad jag fick reda på. Eftersom av detta, fråga dig själv om omedelbar feedback från styrningen är viktigare eller komfort. Jag går till Pirelli PZ4 nästa sommar. Missförstå mig inte. Detta är ett 99/100 däck.
Kommenterat den: 2020-08-25
Fick 90% av föraren till en Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 210hk (245/40 R18 W) på mestadels stadsvägar i 23854 livliga mil.
Jag är alltid en kontinental användare. 5 år försökte aldrig något annat märke. Så jag kommer inte att jämföra med andra märken. Men jag kommer att granska vad och hur jag kände mig för detta däck jämfört med mitt tidigare däck. Tidigare använde jag MC5 och varje uppsättning däck varar minst 1-1,5 år. Ganska bra i torr och okej i våt men ibland fortfarande få understyrning / överstyrning och ibland klagar jag fortfarande lol. När det gäller denna ExtremeContactSport är ungefär 3-4 månader / 20-30k km - gammal. Så jag kan inte kommentera dess slitage än. Men vad gäller prestationsmässigt är ExtremeContactSport mycket bättre än MC5 i torrt och vått tillstånd. MYCKET BÄTTRE. Det finns inget jämnt knepande ljud när det hörs eller understyrs / överstyrs när jag testar det uppför Genting (Malaysia) på torrt och efter regnvägar. Och att använda det som dagligen är inte ett problem eftersom det fortfarande ger dig den komfort du behöver. Och jag klagar inte ännu! Icke desto mindre, baserat på killen som föreslog mig detta däck, kommer Michelin PS4 / PS4s fortfarande att vara bäst utan tvekan, men detta däck kommer definitivt att ge dig tillräckligt säker på att PS4 / PS4s har ett billigare alternativ av åtminstone RM150 (i malaysia). Jag rekommenderar inte något däck utom Continental ExtremeContactSport eller de bästa Michelin PS4 / PS4.
Kommenterat den: 2020-04-23
Fick 88% av föraren till en Audi A4 Quattro 220 hk TFSI (255/35 R19 W) på en kombination av vägar i 6210 , spridda mil.
Köpte en uppsättning av denna Continental Extreme Contact Sport för ungefär 2 månader sedan, storlek 255 / 35R19. Har använt det nästan 10.000 km (6210 Mil). Utmärkt i torrt grepp vid ungefär temperatur vid 30 grader Celcius (i Malaysia). Jag skulle ge cirka 82% grepp i vått skick vid låg hastighet och kurvtagning (120 km / h) och 78% i medelhastighet (150 km / h). Vägåterkoppling är 78%, lite mjuk men kan ändå följa hastigheten vid kurvtagning. Bekvämt, ja. Jag skulle välja antingen de nuvarande däcken som jag använder och kanske kan jämföras med GoodYear Asymmetric 3 eller något lägre än Michelin Pilot Super Sport, som är mina tidigare däckuppsättningar.
Kommenterat den: 2020-04-17
Fick 96% av föraren till en Ford Mustang gt (275/40 R19 W) på en kombination av vägar i 300 livliga mil.
Bara hade dessa satt på för 4 dagar sedan och har redan lagt på 300 miles och gjort en resa till dragremsan. Min första erfarenhet av detta är att sidogreppet är ganska imponerande (10/10), och längsgående är också mycket imponerande, men kan vara lite bättre (9/10). Jag tycker att de är lite på den mjuka sidan, vilket är utmärkt för mitt bruk, eftersom dessa kommer att användas främst för vardaglig körning; de kommer att suga upp stötar och vågor på vägarna mycket bra. (Jag har en separat uppsättning hjul och däck för autocross och bananvändning). På grund av denna mjuka tendens skulle jag inte rekommendera dem över Michelin PS4S om du planerar att använda dem för dubbeldrift. Dessa Conti ska vara ännu bättre än Michelin i det våta, men jag har ingen första erfarenhet av detta, så jag kan inte kommentera.
Kommenterat den: 2020-03-20
Fick 78% av föraren till en Mercedes Benz A250 AMG Sport (235/40 R18 ) på en kombination av vägar i 0 genomsnittliga mil.
Första däckbyte från michelin pilot sport 3, och det var en bra affär när jag fick dessa däck. Baserat på enhetens känsla verkar det ha bättre komfort än ps3 men rullmotståndet känns mycket tyngre. Har inte testat på motorvägen och våta ytor.
Kommenterat den: 2020-08-19