Startsida - Barum - Barum Bravuris 2

Barum Bravuris 2

 
Grepp på tort underlag 85%
 
Grepp på blött underlag 78%
 
Väghållning 79%
 
Hantering 71%
 
Slitage 75%
 
Komfort 80%
 
Skulle köpa igen 80%
x200 Barum Bravuris2
Har du erfarenhet av Barum Bravuris 2?
Recension
Uppgifter om bilen
Jag kör en:
Av modell:
Fyll i modell manuellt:
Däck dimension
/ R  
Körstil
jag har kört på
med följande körsätt
i ca mil.
Betygssättning
Sätt ett betyg i varje kategori. Ju högre betyg - desto nöjdare är du. Om ett betyg inte går att sätta (tex "Grepp på snö" på ett sommardäck) så sätter du "Inte applicerbart". Försök att vara så rättvis som möjligt i din bedömning!
Grepp på tort underlag
Grepp på blött underlag
Väghållning
Hantering
Slitage
Komfort
Skulle köpa igen
Grepp på Snö
Grepp på is
Din kommentar

Ny uträkning
Det finns obligatoriska fält som inte är ifyllda!
  

Recensioner

Sortera kommentarer på:
Betyg
Datum
Fick 82% av föraren till en Westfield sport 2000 (205/60 R15 V) på en kombination av vägar i 300 genomsnittliga mil.
Mellanklassdäck av god kvalitet, jag är inte säker på varför de verkar vara så låga i några av de officiella testerna (förutom premiumtillverkare som sätter press på granskare?) Men det här är helt bra och kapabla däck. Jag har en ganska kraftfull (220 hk), ganska tung 6-cylindrig RWD-egendom, med "sport" -fjädring, och dessa passar bra. De är gripna, bilen rullar inte lika mycket i svängar / går runt rondeller etc som det gjorde på premium Dunlops, och resan är smidig och tyst. Jag kör regelbundet på några landsbygds-A och B-vägar som alltid verkar ha stående vatten och dessa hanterar 50-60 mph genom de utan problem. På motorvägen är de väldigt tysta och rullmotståndet verkar bra. Detta är bara en första intryck granskning, så jag kan '
Kommenterat den: 2020-03-05
Fick 77% av föraren till en Vauxhall insignia elite ecoflex 160 (245/45 R18 W) på en kombination av vägar i 100 genomsnittliga mil.
Det här är andra gången jag köper dessa däck eftersom de visade sig vara ett bra alrounddäck för första gången både i vått och torrt. Jag gör inte mycket milage kanske 2000 om året kanske mindre så jag föredrar att ha en högkvalitativa mellanklassdäck än att betala för en namngiven high end och Barum som aldrig svikit mig Jag är inte tekniskt inställd men Barum gör vad den ska för att de verkar bära bra och hålla dig på vägen så jag skulle rekommendera dem.
Kommenterat den: 2020-03-11
Fick 86% av föraren till en Ford Fiesta 2009 titanium 1.4 (195/45 R16 V) på en kombination av vägar i 40000 mil i genomsnitt.
Efter mycket forskning beslutat om dessa, fantastiskt grepp och feedback, känner dig alltid säker, bra i torra och våta förhållanden. Slitage är fantastiskt, 40000 sommar miles med mycket liv kvar i dem. När däcken skurades in steg mpg till höga 40-talet. Kan inte rekommendera dem tillräckligt högt, jag är nu ett fan av Barum-däck.
Kommenterat den: 2020-05-16
Fick 26% av föraren till en Toyota Corolla (195/65 R15 ) på mestadels stadsvägar i 1000 genomsnittliga mil.
Jag ville inte ha dessa, de kom med min certifierade Toyota Corolla från återförsäljaren. De måste vara de sämre däcken jag någonsin har haft. På två månader separerade slitbanan på en och inom år två gjorde det också. Och det värsta är att de hade över 80% slitbana kvar. Eftersom jag inte vet var de kom ifrån kunde de ha roterats fel någon gång men jag tror faktiskt att de var nya på en certifierad bil. Jag har en kvar efter två år och kanske 7000 miles så jag kommer aldrig att köpa en igen.
Kommenterat den: 2020-08-16
Fick 76% av föraren till en Alfa romeo (225/45 R17 ) på en kombination av vägar i 9000 livliga mil.
Jag älskar dessa däck - jag vet exakt var jag står med dem. Jag betalar vanligtvis ut för bästa märkesdäck, efter en nästan miss med några riktigt fruktansvärda budget, och jag kan inte rave nog om dessa riktigt bra prissatta däck. Jag är en väldigt 'livlig' förare och gör många landsvägar - resultatet är att de slits ut lite för mig - särskilt som ett resultat av att min spårning alltid är ute. Men jag kan inte ravsa om dessa nog - jag har aldrig känt mig utom kontroll i dessa - inte ens på vått.
Kommenterat den: 2020-03-03
Fick 77% av föraren till en Kia Motors (205/50 R17 V) på mestadels stadsvägar i 40000 livliga mil.
Det är andra gången jag köper Barums mycket bra och billigt val som jag tydligt rekommenderar! De hanterar exceptionellt vid torra förhållanden, över genomsnittet på vått! Det enda negativa jag kan tillägga är att fram till 35.000 km är de fantastiska, deras slitage är väldigt progressiv och de gör sitt jobb trevligt! Men efter denna punkt slutar de bara att fungera bra och när du når 40000 km måste de kastas så fort Så deras progressivitet är inte så bra ... precis som kontinenterna.
Kommenterat den: 2020-01-05
Fick 73% av föraren till en Bmw 530dA M Sports E39 (255/40 R17 W) på en kombination av vägar i 6000 livliga mil.
Dessa monterades på bilen när jag köpte den, jag hade aldrig hört talas om dem förut och skulle ersätta dem ASAP med ett märke som jag kände och litade på, till exempel Goodyear eller Michelin. men först ville jag köra bilen några tusen mil för att vara säker på att det inte skulle bli en pengagrop !! tack och lov visade sig bilen vara sund och pålitlig som där Barum! Jag skulle beskriva min körstil som "inte en för att umgås" men å andra sidan ingen Lewis Hamilton heller! Jag tyckte att Barum passade bilen bra i alla väder, bekväma och tysta (för en prestationssalong) och gav mig självförtroende på alla typer av vägar, så mycket så jag bestämde mig för att lämna dem på bilen, bakåt är ner till 3 mm nu (vilket är den tid jag normalt vill byta däck) men fronten är fortfarande på 6mm! att vara en tung bakhjulsdriven bil skulle jag förvänta mig att bakarna skulle bära snabbare än fronten, men inte nej om alla fyra däcken byttes ut samtidigt av den tidigare ägaren så kan inte säga om bakarna bär mycket snabbare än fronterna! Jag har upptäckt att du kan "pressa" dessa Barum på alla vägförhållanden med bra återkoppling, de ger dig massor av varsel innan de släpper, vilket ger dig tid att reagera! Jag trycker vanligtvis inte på min bil så hårt, men jag vill påminna mig om min och bilens förmåga då och då! att ersätta de bakre med Barums igen kommer att kosta £ 84 vardera i motsats till £ 135 vardera för Goodyear's! Jag hoppar inte på däck eller bromsar, men vid detta tillfälle ser jag ingen anledning att spendera över oddsen för ett namn !! Sammanfattningsvis, enligt min mening, OM du inte är en riktigt snabbfreak som gillar att köra bil där till sin gräns är överallt under alla förhållanden! då skulle dessa Barum vara ett bra val !.
Kommenterat den: 2020-01-03
Fick 37% av föraren till en Honda Civic Coupe 1.6i SR VTEC (195/50 R15 ) på en kombination av vägar i 2000 livliga mil.
Köpte min bil med dessa däck redan monterade, i det torra är de i bästa fall mediokra, jag kör min bil hårdare än din typiska 40-åring men då är jag bara 23, vått grepp är inte lysande men egentligen inte mycket värre än torrt grepp, dessa däck om de körs ganska hårt kommer att försöka äta sidoväggarna, det är väldigt lite återkoppling från vägen bara mycket buller, de är ett bra däck om du är den typ av person som kör med en toppfart på 50 överallt! De bär riktigt bra och även om de bara har gjort några tusen mil på dem som de inte har använt alls, skulle jag inte rekommendera dessa däck om din bil väger mer än 1000 kg eftersom sidoväggen är extremt mjuk och skulle kunna blåsa outs enligt min mening, dessa däck böjer sig mer än upphängningen på bilen som de är på, så allt i allt av 10 jag '
Kommenterat den: 2020-04-22
Fick 43% av föraren till en Vauxhall (225/45 R17 ) på en kombination av vägar i 1500 lättgående mil.
Tja, jag hade använt dessa däck tidigare på en Saab 93 och förutom att försöka döda mig i det våta var inte så dåligt ja de är bullriga men de håller bra och jag hamnar inte exakt i dessa dagar. Så nya bilar Zafira CDTI behövde nya däck så gick för dessa igen. Började få vibrationer som blev gradvis värre och sämre så in i garaget och lågt och se jag behöver 2 nya däck. Den bakre 2 som är mindre än 2 månader gammal har faktiskt missformats och är inte längre rund. Trevligt så alla 4 av och jag har gått för Goodyear Eagle F1 och 11000 miles senare inga problem. Rör aldrig vid Barums igen.
Kommenterat den: 2020-09-09
Fick 43% av föraren till en Nissan Primera (205/55 R16 W) på en kombination av vägar i 4000 genomsnittliga mil.
Absolut skräp i det våta och medelmåttigt i det torra. Dragkraft bryts vid den första antydan till fukt vid acceleration från början, särskilt om det är på en kulle. Överlägset de värsta gripande däcken i det våta / fuktiga / kalla jag någonsin har använt på 25 års körning. ABS har skurit in vid flera tillfällen i det våta i låg hastighet mycket till min förvåning. Om min bil var ett 250 hk turboladdat vridmomentmonster och körde som en banstjärna skulle jag ge dem lite slack, men jag kör en 115 hk bensin-Nissan mestadels runt staden! Kan inte vänta på att de slits ut så att jag kan motivera att jag byter dem mot något anständigt gummi.
Kommenterat den: 2020-07-10
Fick 71% av föraren till en Bmw 525i (255/40 R17 W) på mestadels landsvägar i 0 genomsnittliga mil.
Monterade detta däck för mindre än 2 månader sedan och gjort cirka 1000 miles. Hittills hittade detta däck quet och med utmärkt grepp både torrt och vått. Låter bra, men hade hög hastighet sidovägg utblåsning medan du gör 80mph på motorvägen i rak linje. Inte kul måste säga. Helt oväntat och därför köper jag det inte igen.
Kommenterat den: 2020-06-27
Fick 53% av föraren till en Mitsubishi (195/60 R15 ) på en kombination av vägar i 30000 genomsnittliga mil.
bra däck endast på torra ytor. slitbanan slits mycket snabbt, särskilt sidorna, dramat börjar när det börjar regna, det är svårt att röra sig utan att bryta greppet, i några minuter innan regn tvättar lera från vägen, greppet och dragkraften sjunker dramatiskt på vått! men de är relativt förutsägbara. Snö - det fullständiga misstaget på snön! ABS pumpar och bilen går dit han vill, men det är ett mycket bra däck jämfört med det sämsta budgetdäck jag någonsin har haft - MOHAWK !!! "MOHAWK- om du hatar din svärmor eller önskar någons död bara mohawk !!".
Kommenterat den: 2020-05-31
Fick 83% av föraren till en Mercedes Benz CLK203 Kompressor (255/35 R18 W) på mestadels stadsvägar i 6000 genomsnittliga mil.
Dessa Bravuris 2-bakhjul ersatte dödsfällan "Sunny" som kom på bilen när jag köpte den 3 år gammal. De är fantastiska, jag märkte skillnaden så snart de var på .... genom att bilen gick rakt snarare än i sidled. De griper väldigt bra och jag har dock inte ofta svängt vid 25 km / h utan minsta förlust av grepp och med normal förnuftig körning har de gjort 6000 miles och ser helt nya ut.
Kommenterat den: 2020-02-03
Fick 84% av föraren till en Ford (225/50 R17 ) på en kombination av vägar i 22 lättgående mil.
Sätt en uppsättning på min Ford Fusion 2010. Efter 22 000 mil är fronten helt sliten. Nej, jag har inte roterat dem som jag borde ha gjort. Bak har fortfarande ungefär hälften av slitbanan kvar. Framdäck tappar grepp nu när vägarna är våta. Dags att skaffa nya däck men kommer förmodligen inte att få dessa igen på grund av det snabba slitbanan. Dessa däck var bra i cirka 20 000 mil, men det är allt. Jag är inte en aggressiv förare, jag är farfar och kör som en farfar. Cirka 50/50 motorväg och stad mil.
Kommenterat den: 2020-06-27
Fick 79% av föraren till en Ford Fiesta mk7 (225/45 R17 ) på en kombination av vägar i 20000 genomsnittliga mil.
Utmärkt värde däck. Continental FoU lyser igenom, till en bråkdel av kostnaden. Bra grepp och återkoppling under torra och våta förhållanden. Så mycket bättre än? Hankook Ventus som medföljer bilen. Jag hade två däck till £ 110. Kunde inte vara mer nöjda med dem. Beslutade att prova Vredesteins den här gången som ganska billigare än Barums. Bara för att vissa människor inte har hört talas om Barum, var inte en märkesnobb och förbise dem !.
Kommenterat den: 2020-09-15
Fick 56% av föraren till en Toyota MK2 MR2 NA (225/45 R17 ) på mestadels motorvägar i 5 lättgående mil.
Jag kör inte min bil hårt men jag skulle ha trott att två däck skulle ha hållit längre än 1500 miles. Jag har bara fått veta att jag behöver ett nytt set eller bakdäck helt förvånad över detta eftersom jag inte gör så många miles.
Kommenterat den: 2020-09-13
Fick 89% av föraren till en Mercedes Benz A (205/45 R16 V) på en kombination av vägar i 35000 genomsnittliga mil.
Jag köpte dessa efter mycket forskning och tyckte att de var utmärkta. Tror att de är en del av ett av de högre däckföretagen. Kontinentalt kanske? Jag hade bytt alla fyra däck och 30 km mil, jag byter bara de två främre däcken. Jag är rensad eftersom det var en desperat förändring och inte hade tid att hitta en plats för att få mer av Bravuris 2. Dessa användes på en Mercedes A-klass och gav fantastiskt grepp och hantering för en bil som är formad som en tegelsten. Bullernivåerna var inte så dåliga och mina två bakre däck visar fortfarande det mesta av deras slitbana så kommer inte att bytas ut snart. Jag gick för XL-versionen på grund av att jag laddade bilen för resor bort och ibland gjorde lång körsträcka. Köpte mina däck från Tyretraders.com och monterades via National-däck för 30 £ ett däck billigare än vad National sålde dem för sig själva.
Kommenterat den: 2020-09-05
Fick 76% av föraren till en Ford Focus ST (235/40 R18 W) på en kombination av vägar i 15000 genomsnittliga mil.
Bra valuta för pengarna. Medan de varade var de mycket bra på både torra och våta vägar. De är robusta och kan hantera stötar bra utan att kompromissa med för mycket komfort. Den enda riktiga irritationen är slitage. Jag gick igenom en helt ny uppsättning av dessa däck på mindre än två säsonger (jag köpte dem i april 2013 och i september 2014 var två av däcken helt slitna utan mönster kvar alls, och 2 hade ett mönster på ungefär 4,5 mm). Inte helt säker på om extrema slitage på 2 av däcken är mer relaterade till min åktur än däcken själva, men jag förväntade mig ändå att de åtminstone skulle klara två säsonger (jag bor i Estland, så i december-mars använder jag vinter däck).
Kommenterat den: 2020-09-04
Fick 83% av föraren till en Bmw 525d E61 Touring M Sport (245/40 R18 W) på mestadels motorvägar i 33000 livliga mil.
Ersatte BMW-standardlägen för dessa däck på min 525d 2005. De ger utmärkt grepp och känns alltid planterade på gränsen i både vått och torrt och jag skulle säga är nära när det gäller prestanda till motsvarande högspecifik Pirellis på en kompis BMW. Rearsna varade 20 000 miles och fronten varade 33 000 vilket är nästan otroligt med tanke på hur jag kör. Fronterna kan ha nått 40 000 varumärket om spårningen inte hade gått ut och den yttre axeln hade försvunnit tidigt. Den enda nackdelen är bullret på motorvägar som är mycket högre än de stenhårda lägenheterna, men prestationsvinsten väger tyngre än bullret. Utmärkt däck och i mina ögon utan tvekan det bästa prisvärda däcket på marknaden, varför jag har fått samma montering.
Kommenterat den: 2020-09-03
Fick 84% av föraren till en Saab Automobile 9 3 Vector Sport Sportwagon (225/45 R17 V) på en kombination av vägar i 10000 livliga mil.
Däcken var helt felfria i början, väldigt lågt vägljud, greppet i det våta var otroligt, kändes väldigt säkert med dessa däck runt. Jag satte däck på gränsen vid många tillfällen och de biter bara på vägen !! För ett så bra däck är de också mycket rimliga priser !! Enda nackdelen är att jag har en lite tung höger fot och har slitit däcken ganska snabbt (mitt fel vet jag!). När däcken har lägre slitbanor ökade vägbuller och greppet är ganska dåligt nu. Med detta sagt kan du ta det som ett tecken på att ersätta däcken långt innan de överskrider den lagliga gränsen. Sammantaget, om du är en aggressiv förare, är dessa förmodligen inte för dig, till Barums försvar, de annonserades aldrig som prestandadäck. Jag skulle definitivt rekommendera dessa däck till 95% av människorna på vägen !! de är fantastiska däck !!.
Kommenterat den: 2020-08-31
Fick 81% av föraren till en Lexus IS200 (225/45 R17 W) på en kombination av vägar i 0 genomsnittliga mil.
Monterade Bravuris 2 i min Lexus för nästan två tårar sedan. Utmärkt slitage och prestanda var lika med de premiumdäck som jag tog bort. Passade precis en uppsättning Bravuris 3-däck till var och en av mina Subaru Outback 3.0 och Legacy 3.0r - de är tysta, säkra i fötterna i det torra och våta. Rekommenderas starkt för priset.
Kommenterat den: 2020-08-15
Fick 20% av föraren till en Bmw 525 TDS (255/40 R17 ) på mestadels landsvägar i 5000 genomsnittliga mil.
Hemska däck. Däckslitage är väldigt kritiskt, däcket värms kraftigt efter 3 mil av aggressiv körning vilket påverkar slitage och dåligt svar på ratten. 5000 miles gjort jämfört med de 22000 miles som jag har gjort med K110 från Hankook.
Kommenterat den: 2020-06-26
Fick 83% av föraren till en Bmw 318 (255/35 R18 ) på en kombination av vägar i 2000 genomsnittliga mil.
Jag kör bilen i staden och på motorvägen ofta och är mycket nöjd med kvaliteten på konstruktionen och hur bilen förblir stabil på vägen även i de mest kritiska situationer som kör ... kör i Rumänien där vägarna är 40% fulla av gropar. Jag kommer gärna köpa och tidigare Barum.
Kommenterat den: 2020-06-16
Fick 69% av föraren till en Jaguar X Type 3.0 SE auto (225/45 R17 ) på mestadels stadsvägar i 1500 genomsnittliga mil.
Bra däck men körningen är väldigt svår i min jag X-typ. Väldigt överraskad. Verkar väldigt hårt och obevekligt.
Kommenterat den: 2020-06-08
Fick 89% av föraren till en Bmw E60 535d (245/45 R17 W) på en kombination av vägar i 18000 mil i genomsnitt.
Absolut ett av de bästa däcken som jag cyklade på. Jag försökte alla större märken, liksom de mindre kända. Jag är aggressiv förare i mellanklassen och jag är mer än glad över det här däcket. Det överträffar mina förväntningar. Den enda lilla nackdelen är gummiförbrukningen. Jag kör en BMW E60 och bakdäck äts 20000 km. Fram kan fortfarande vara 15000 km eller mer ... Sammantaget berömmer och rekommenderar det till alla. Grattis Barum !.
Kommenterat den: 2020-06-02
Fick 91% av föraren till en Lexus (225/45 R17 W) på en kombination av vägar i 42000 genomsnittliga mil.
Dessa är enastående bra däck till varje pris. Det faktum att de är så prisvärda gör dem till strålande värde. Bara lika bra som de ursprungliga dunlopsna och dubbelt så långa slitage som de Falkens jag hade innan dessa. Jag har precis ersatt min sista uppsättning Barums efter att ha täckt 42 km. Jag köpte en uppsättning av dem igen, jag har varit så imponerad. Rekommenderas definitivt.
Kommenterat den: 2020-05-20
Fick 64% av föraren till en Volkswagen Golf 1.9 Tdi (195/65 R15 ) på mestadels landsvägar i 15000 genomsnittliga mil.
Bra valuta för pengarna när det gäller bilens prestanda på alla typer av landsvägar. De slingrande vägarna i bergen är platsen att använda denna uppsättning däck. Min Golf täckte över 15K KM men på grund av att däcken är konstigt mjuka är slitaget mycket högt. Jag bytte redan fronterna med bakåt den andra sommaren. Mer om styrningen inte är korrekt inriktad slits däcken ännu snabbare och ojämnt. Sammanfattningsvis: bästa köp för körning, prestanda / kostnad sämsta köp för hållbarhet.
Kommenterat den: 2020-05-16
Fick 84% av föraren till en Seat Leon FR tdi (225/45 R17 ) på mestadels motorvägar i 45000 lätthanterliga mil.
Hade dessa däck på min framsida i över 45 km (90% av det var motorväg med lätt rätt mat på m62) Mer än tillräckligt med grepp i det torra och jag började bara oroa mig för våt hantering när jag var nere 3mm. Jag har precis satt en annan uppsättning på framsidan och är lika glad som för 45 000 år sedan. Jag använder nu huvudsakligen slingrande landsvägar och ibland har jag kul med mina 200 ponnyer och jag har aldrig känt mig orolig för bristen på grepp. Jag ska lägga om på nytt när dessa behöver ersättas med den körsträcka jag fick ut av dem nu körningen är mer lämpad för att äta däck. Skulle jag köpa igen? Jag har redan!.
Kommenterat den: 2020-04-15
Fick 67% av föraren till en Mg ZT 135 CDTi (225/45 R18 ) på en kombination av vägar i 15000 mil i genomsnitt.
Mycket tyst och bekvämt däck, samma bra på våt som på torr asfalt. Inte så bra grepp som några av premiumdäcken, gränsen för understyrning kommer lite tidigare. Men gränsen kommer inte plötsligt, dessa däck meddelar dig i förväg, så det är säkert. För det låga priset är det förmodligen värt att köpa det.
Kommenterat den: 2020-02-23
Fick 53% av föraren till en Peugeot 5008 (225/45 R17 W) på en kombination av vägar i 11 genomsnittliga mil.
Under de första 5000 milen var dessa fantastiska i torrt och bara lite halt i vått. Lite krånglig när du bogserar vår husvagn. Sammantaget bra för priset. Men det var bara de första 5 mil som jag nu måste byta ut efter bara 11 mil och jag drar inte gränserna när jag kör ..... ja, sällan. De har slitit ut så fort jag är chockad efter recensionerna här om lång livslängd. Kanske har föreningen förändrats, men min slits ut alltför snabbt för att köpa dem igen.
Kommenterat den: 2020-02-14
Fick 63% av föraren till en Audi A4 1.8TS line Cabrio (235/45 R18 W) på en kombination av vägar i 15000 genomsnittliga mil.
Inte så illa för priset, men däcket är verkligen slitet på 15000 miles, och det har ett dåligt vått grepp nu, även om det var ganska bra när det var nytt.
Kommenterat den: 2020-01-22
Fick 69% av föraren till en Mercedes Benz 320CDi (225/45 R17 ) på en kombination av vägar i 15000 livliga mil.
Utmärkt valuta för pengarna. Jag har haft dessa på min mondeo i 15k, och har nu lagt dem på min stora C max och Mercedes E-klass. Den enda nackdelen är, det minsta nicket på trottoaren och sidoväggens ballonger uppåt. Jag måste byta 3 däck under de senaste 2 åren av denna anledning. Jag tror att slitage kanske inte är så bra på mina nuvarande bilar, men kommer att publicera en uppdatering med tiden.
Kommenterat den: 2020-09-10
Fick 84% av föraren till en Saab Automobile 9 3 Vector cabriolet 150 (235/45 R17 W) på mestadels motorvägar i 2000 genomsnittliga mil.
Byt ut min Goodyear F1 Asy (2) med dessa eftersom jag inte var nöjd med slitage på Goodyears (12 km), även om jag fick höra av ett ansedd garage att Saabs är ganska tunga på framdäck och 12 K är ungefär genomsnittliga. Kan inte berätta om slitage ännu eftersom de är för nya men jag har inte märkt någon skillnad i hantering, bromsning eller komfort över Goodyears och Barums kostar en tredjedel mindre. Om de fortsätter att vara så bra kommer jag att köpa igen. Kommer att uppdatera igen om hur de har använts när jag byter ut dem.
Kommenterat den: 2020-09-21
Fick 100% av föraren till en Volvo S40 1.6d (205/50 R17 V) på en kombination av vägar i 6500 livliga mil.
Körde dem 10.000 km hittills, helt lysande, kan inte skilja på dyrare premiumdäck. Slog också några större gropar, fälgarna fick bucklor men däcket är intakt. Kommer definitivt att köpa igen.
Kommenterat den: 2020-04-04
Fick 53% av föraren till en Fiat croma (225/45 R18 W) på en kombination av vägar i 7000 mil i genomsnitt.
Bromsar suger med dessa, de tappar greppet mycket lätt under bromsningen. Jag äger en uppsättning 225/45 ZR18 på en 1500 kg bil. När jag köpte dem förra året läste jag alla recensioner här och blev övertygad om att köpa dem, men jag ångrar valet. Ingen Barum för mig i framtiden, de är dåliga!
Kommenterat den: 2020-09-26
Fick 73% av föraren till en Honda CIVIC CDTI (225/45 R17 ) på en kombination av vägar i 23 lättgående mil.
däck har varit på i 23.000 miles, jag har nu 4mm slitbana runt, jag har roterat framåt bak och tillbaka igen, det första jag märkte var att däcken inte rullade som mina micheliner och jag säger att jag tappade 5 mpg, våt väder grepp är ganska bra, men för £ 68 då bra värde, men om jag får ytterligare 5000 av dem? Jag kunde ha använt £ 350 mer bränsle under de 28 000 milen, jag reser 5 000 mil om året på franska bilrutter och resten i Storbritannien försöker undvika kärlhål och inte tappa ett däck innan de slits ut, jag tittar på Hankook Ventus Prime 2 nästa gång om jag kan få dem till rätt pris.
Kommenterat den: 2020-09-23
Fick 81% av föraren till en Mercedes Benz C220 cdi (225/45 R17 W) på mestadels motorvägar i 0 lättgående mil.
Jag monterade 4 Barum på mina fruar Honda FRV folkbärare efter en dålig upplevelse med Avons. Så mycket så återbetalade Avon mig faktiskt 50% av däckkostnaden efter 3 år var de så dåliga. Barums har uppfört sig oklanderligt sedan. När min egen Mercedes C220 krävde nya däck valde jag också dessa. Hittills inga problem alls och lika bra prestanda och slitage som tidigare Michelin. Jag täcker 18000 miles per år så gå igenom några däck. Jag skulle rekommendera dem.
Kommenterat den: 2020-09-19
Fick 87% av föraren till en Ford Focus ST (235/45 R18 W) på en kombination av vägar i 4000 genomsnittliga mil.
Köpte dessa helt nya efter att min GY Eagle F1 Assymetric hade slitnat i strimlor. Förhållande bästa pris till kvalitet där ute, period. Jag ansåg också Fulda SportControl men det högre priset verkade inte värt ansträngningen. Jag vet inte om Fulda men de här däcken är bara episka. För 2/3 av priset får du marknadsledande kvalitet, mycket långsam slitage och bekväma ridhjul. Det enda som dessa däck saknar marginal är progressivitet. Jämfört med Eagle F1 eller analogt, är det enda stället där du förmodligen skulle känna en märkbar skillnad i progressivitet, banan. Så ett ord till de kloka om den. När det gäller allt annat, som jag sa - episkt. 6000 km på vägen och mönstret ser helt nytt ut.
Kommenterat den: 2020-09-11
Fick 90% av föraren till en Renault Megane coupe i-musik (205/50 R17 ) på en kombination av vägar i 33000 livliga mil.
Jag har precis satt min andra fulla uppsättning på Barums efter 33000 på den första uppsättningen med bra feedback runt om. Jag skulle inte titta på något annat nu! Komfort, väghantering i vått eller torrt är där uppe med det bästa. Och bra pris för ett mycket bra däck som borde vara i en högre klass.
Kommenterat den: 2020-09-05
Fick 65% av föraren till en Peugeot 206 2.0 hdi (195/55 R15 ) på mestadels motorvägar i 16000 lättgående mil.
Ändrade alla fyra i oktober, det är nu augusti och fronten är nere på 2 mm. Rears är fortfarande på 6 så jag tror att det är mer bilen är främre tung. Annars inga klagomål, de är ett standarddäck som gör jobbet som det ska till ett anständigt pris. Jag skulle få dem igen om jag behövde ett nytt däck snabbt och jag har lite pengar. Jag har haft bättre (men dyrare) och jag har haft mycket sämre.
Kommenterat den: 2020-08-09
Fick 82% av föraren till en Chrysler PT Cruiser (205/60 R15 ) på mestadels stadsvägar i 3000 genomsnittliga mil.
Ett bra däck till ett mycket rimligt pris. Har haft dem två månader nu, och den stora skillnaden jämfört med föregående Falkens är att det här är ett "tyst" däck. Mycket trevligt. Jag förstod inte hur högljudd Falkens var tills jag köpte dessa. Mycket bekväm åktur också !.
Kommenterat den: 2020-07-15
Fick 77% av föraren till en Honda Prelude 2.2vtec (225/45 R17 ) på en kombination av vägar i 5000 livliga mil.
Tack till alla andra affischer på denna webbplats för deras recensioner, som gjorde det möjligt för mig att köpa dessa däck till en fantastisk affär från min lokala återförsäljare. Skål! Jag installerade dessa som 215 / 40-17 och jämför dem med: - Goodyear Eagle F1GS-D3 - Falken GRB-FK451 och 452 och, - Bridgestone Potenza RE92 Dessa är av FAR de tystaste och mjukaste däcken från det testade partiet ovan - i allmänhet talar försöker jag hitta däck som har relativt styva sidoväggar, för att skydda mina fälgar men nu när jag inte längre spårar bilen ville jag ha något enkelt i plånboken och bekvämt. Jag skulle INTE kalla dessa ett "mycket högpresterande" däck, eftersom de känns relativt mjuka, och sidoväggsböjningen märks definitivt, särskilt på motorvägsramper - de känns ganska vaga och kladdiga när du börjar köra "spritigt". I det våta presterar de som jag förväntar mig: genomsnitt - de griper bra i det våta, bara något sämre än i det torra och har inga vattenplaneringsproblem när de är nya. Prestationsmässigt skulle jag fortfarande välja dessa framför ett "helårsdäck", men förvänta dig inte deras värld - kör som du ska på gatan, och dessa kommer att vara mycket givande.
Kommenterat den: 2020-06-21
Fick 79% av föraren till en Peugeot 407Hdi (215/55 R17 W) på en kombination av vägar i 8000 livliga mil.
Bra däck, varade inte så länge jag hade förväntat mig, men jag har precis gjort en beställning för att byta ut mitt främre set som jag hade monterat ungefär 18 månader tillbaka. Så att sätta pengar där munnen är, ja jag köper dessa igen. Något försiktig med att bränsleförändringen sjönk från en C förra gången jag köpte dem till en E den här gången Hmmm ... Alla bra däck kommer regn, snö eller glans. Jag skulle rekommendera dessa till priset. Väldigt tystare än de Pirelli P6 som jag hade tidigare. De var hemska ...
Kommenterat den: 2020-06-17
Fick 30% av föraren till en Cadillac CTS (225/45 R17 ) på mestadels stadsvägar i 10000 lätthanterliga mil.
Värsta slitbaneslitage jag någonsin har upplevt. Jag fick bara 10K av däcken. Normal körning och fort till jobbet. Mindre än 10 miles. Rabattdäck sa till mig att dessa däck inte har någon garanti och ingen återbetalning !.
Kommenterat den: 2020-05-24
Fick 70% av föraren till en Vauxhall Vectra SRI 1.9 (215/50 R17 W) på mestadels landsvägar i 20000 genomsnittliga mil.
Köpte 4 däck i maj förra året och har gått 20 mil mil. Komfort och buller är bra och slitage är utmärkt. Alla fyra bär jämnt och bakåt ser ut som om de skulle kunna göra samma körsträcka igen så jag roterar dem snart. Våt körning är inte så dåligt vid förnuftiga hastigheter och torr är lugnande grip. Den enda besvikelsen vände sig till den roliga poly-naturen när jag först köpte dem. Sidoväggarna är inte de starkaste och om jag gjorde någon "kraftig" kurva skulle bilen rulla runt som en båt som fick mig att överkorrigera. Först trodde jag att jag körde alltför fort men insåg sedan att det definitivt var däcken. Bilen lutade sig som vanligt i en böj och gav sedan en liten men märkbar svängning (som när vätska svävar mot ena sidan av en tank). Det var en väldigt konstig upplevelse men svaret var att helt enkelt ändra min körstil så att den passar däcken och Sedan dess har jag inte haft några problem. Om du är en entusiastisk förare så misstänker jag att dessa inte kommer att vara däck för dig, men att köra inom "rimliga" parametrar, de är lika bra som de flesta toppmärken. Från någon som alltid betalade för toppklassiga däck och som, som de flesta, inte längre har råd med orimliga priser, är dessa "budget" nästan lika bra på alla sätt förutom slitage som är ännu bättre. parametrar är de lika bra som de flesta toppmärken.
Kommenterat den: 2020-04-29
Fick 84% av föraren till en Bmw 120d (205/50 R17 V) på mestadels motorvägar i 10000 lättgående mil.
mycket bra däck på torrt som märkespremie men inte så bra på vått.
Kommenterat den: 2020-04-02
Fick 75% av föraren till en Honda Civic (225/45 R17 ) på en kombination av vägar i 0 livliga mil.
bra och säkra däck men inte mycket balanserande i att pussa över gränsen. jag hade michelen pilot sport tidigare, men barym är mycket valuta för pengarna och nästan så goog som de tidigare.
Kommenterat den: 2020-03-18
Fick 93% av föraren till en Renault Megane (205/50 R17 V) på en kombination av vägar i 500 genomsnittliga mil.
Bara hade dessa däck monterat igår och hittills kan jag verkligen inte klaga. Jag arbetar inom bilbranschen och har gjort det i flera år och våra kunders feedback på dessa däck har varit riktigt bra och de säger att de matchar, om inte, bättre än premiummärken där ute till lägre kostnad. Bränsleeffektivitetsgraderna är bättre - Barums har fått betyget 'C' och Continentals är ett 'F' eller ett 'G' Db-betyg är 71 db (samma som konti) Sammantaget ganska imponerad.
Kommenterat den: 2020-02-23
Fick 81% av föraren till en Toyota Avensis (215/55 R17 W) på en kombination av vägar i 0 lättgående mil.
Hade ursprungligen Goodyear excellence-däck monterat. Kan inte klaga. Riktigt bra tysta däck. Varade 36000 miles. När det är dags att byta däck rekommenderades jag av en vän att prova Barum. Jag var skeptisk från början, men de är verkligen inte dåliga. Jag kan inte säga att jag kan känna en stor skillnad i jämförelse med Goodyear. Dessa däck är också tysta och greppet är tillräckligt bra både vått och torrt för avslappnad stads- och motorvägskörning. Barum har dock en stor fördel - priset (nästan två gånger billigare än Goodyear). Skulle jag göra det igen? Definitivt.
Kommenterat den: 2020-02-23
Fick 91% av föraren till en Vauxhall zafira 1.6 (195/65 R15 ) på en kombination av vägar i 2000 genomsnittliga mil.
Ägde min Zafira i 5 år och hade Continental 2. Inte imponerad av buller eller i snö, is eller våt. Förra året bytte till Barum Bravuris 2 ... Grips bra på torra eller våta vägar, fungerade bra på is och snö och tystare än tidigare märke. Att köra genom innerstaden Manchester måste ofta bryta hårt flera gånger om dagen på grund av att bilister bara drar ut från korsningarna. Verkar vara kortare stoppavstånd nu. Att köra genom ny snö på motorvägar grep en behandling. Nu gjort 2000 ml på olika vägar och inte mycket uppenbart. Skulle jag rekommendera dem? Skulle jag köpa dem igen? ÅH JA! Speciellt köp en få en gratis från vissa däckplatser.
Kommenterat den: 2020-02-18
Fick 93% av föraren till en Saab Automobile 9 3 Vector Sport Sportwagon (225/45 R17 W) på en kombination av vägar i 1000 mil.
Lägg till för dessa på min Saab Sportwagon. Mycket bekväm åktur. Grepp väl. Vid £ 275 för 4 kan du verkligen inte gå fel! Inget mer vägbuller än de kontinenter som jag hade på saab tidigare.
Kommenterat den: 2020-01-22
Fick 93% av föraren till en Ford Mondeo (205/55 R16 V) på en kombination av vägar i 900 livliga mil.
köpte och passade ett par Barum Bravuris2 däck för 4 veckor sedan, tyvärr kan jag bara anta att torrt greppprestanda kommer att vara lika bra som vått vädergrepp, {inte sett något torrt väder sedan} dessa däck ersatte ett par "billig" budget däck, på framsidan av min bil, som var fruktansvärda i det våta, och potentiellt osäkra när de pressades till det yttersta vid kurvtagning, jag valde Barums efter mycket undersökning, de viktigaste kriterierna var vått grepp och kostnad, jag är väl imponerad av Barums, och har återställt mitt förtroende för att kunna gå runt ett hörn. helt toppmärken till Barum.
Kommenterat den: 2020-01-22
Fick 83% av föraren till en Volkswagen (225/45 R17 ) på en kombination av vägar i 0 genomsnittliga mil.
Varför säger alla att dessa är okända däck eller okända märken, tillverkade av Continental i Europa.
Kommenterat den: 2020-01-06
Fick 91% av föraren till en Saab Automobile 9 3 Aero 2.8 V6 cabriolet (235/45 R17 W) på en kombination av vägar i 700 genomsnittliga mil.
På grund av att jag behövde nya buskar på baksidan av min Saab var jag i den oväntade positionen att behöva köpa fyra däck - jag hade hört några positiva ljud om Barum och gjorde några förfrågningar. Jag hade lite Dunlop Sport Maxx på framsidan som varade 9000 miles och var bullriga och när jag prissatte 4 Dunlops var det £ 480, jag hittade 4 x Barums för £ 325! Jag tänkte länge och hårt om att gå till ett okänt märke och var lite orolig men de har varit en uppenbarelse - Tyst, bra i det våta, inget skrikande - åk lika bra som Dunlops för 150 £ mindre. Saab V6 är 275 hk genom framhjulen och de flesta premiumdäck håller 10 - 12k så om de håller så länge blir jag glad. Hittills har jag varit mycket nöjd med de första 700 milen, jag rapporterar tillbaka att jag har på mig. Jag ' Jag har läst en hel del recensioner av så kallade experter och bensinhuvuden och det är så mycket skräp och oneupmanship som pratas om premiumvarumärkena. Dessa Barums håller en 275 hk Saab på vägen på ett mycket tillfredsställande sätt - om jag spårade bilen kan det vara annorlunda men jag är inte dess normala dagliga körning - så tro på alla sätt hype - Jag? Jag leker tillbaka till Barum en glad kanin.
Kommenterat den: 2020-01-03
Fick 86% av föraren till en Audi A4 (205/55 R16 W) på mestadels stadsvägar i 2000 genomsnittliga mil.
Jag har alltid undvikit att budgetmärken har haft en dålig upplevelse på en uppsättning Runways (fruktansvärt farligt däck), men jag valde dessa efter att ha sett recensionerna på den här webbplatsen. Jag är inte besviken alls. Riktigt bra fast allrounddäck. Bra feedback, tyst på min bil och mycket bra grepp. Bra valuta för pengarna.
Kommenterat den: 2020-08-07
Fick 94% av föraren till en Audi A6 TDI Quotro 3.0 S Line (245/40 R18 ) på en kombination av vägar i 0 livliga mil.
Har precis monterat 4 x 245 45 18 däck på min Audi a6 3.0tdi Quattro. Kan byta bil inom en snar framtid, varför gick det för ett billigare däck. Bilen ombildas till 286 hk och även om jag, jag är ingen pojkecyklist, gillar jag att sätta ner foten då och då. Bort avlägsnade bara Pirrelli-däck och satt innan var kontinentala. Läs massor av däckrecensioner och tänkte gå igenom dessa eftersom EBay-affären var £ 394 för 4! Jag är förvånad. De är så tysta även om mina gamla däck var långt nere men jag kommer inte ihåg dem så tyst. En granskare rapporterade dem som bullriga och det skjuter mig nästan men glad att jag riskerade det. Jag satte några budgetdäck på en BMW 330 d förra året och de gjorde mig arg på drönningen. Tidiga dagar men första intryck är mycket, mycket bra. Drivs i våt idag, allt bra. Inte störd om slitage är ett problem, vet inte om det är, till det här priset.
Kommenterat den: 2020-06-13
Fick 87% av föraren till en Jaguar S typ 3.0 (245/40 R18 W) på en kombination av vägar i 3000 genomsnittliga mil.
Jag köpte dessa på grund av de goda recensionerna och jag måste säga, jag är mycket imponerad hittills. Första gången med ett "budget" -märke, men jämfört med tidigare Dunlop Sport Maxx-däck jag hade, är detta en uppenbarelse. Jag var intresserad av att läsa att vissa människor tycker att dessa däck är bullriga (främst Audi?) Men på min bil är de väldigt mycket tystare än både tidigare Dunlops och Pirelli P Zeros och har absolut inga problem med att hantera 245 hk genom bakhjulen. Jag har också märkt att de är väldigt 'avstämbara' genom att höja eller sänka trycket, men jag personligen föredrar att hålla dem på det rekommenderade minimum. Dessa däck har ändrat min åsikt om billigare däck och jag skulle definitivt köpa dem igen .
Kommenterat den: 2020-04-17
Fick 79% av föraren till en Audi A6 Avant S Line Le Mans Quattro 3.0TDi (255/35 R19 ) på en kombination av vägar i 22000 mil i genomsnitt.
Fantastiska däck till ett rimligt pris. Mindre spårning än original P-nollar och mindre än halva priset. Enda klagomål är buller, det blir gradvis värre och vid 22 km med 3 mm slitbana kvar var för mycket att stå ut med. Med detta sagt var p zero's ganska bullriga och slitna på 15 km.
Kommenterat den: 2020-06-23
Fick 100% av föraren till en Saab Automobile 9 3 Aero HOT (225/45 R17 ) på mestadels stadsvägar i 2000 livliga mil.
utmärkt däck, bra pris och passar bra till min bil. Ett bra touring däck men kan hantera lite missbruk när det behövs och gör ett bra jobb med att hålla 210 ponnyerna i schack !.
Kommenterat den: 2020-08-22
Fick 67% av föraren till en Audi (225/45 R17 ) på mestadels motorvägar i 15000 mil i genomsnitt.
Fruktansvärt bullrigt. Det här är min andra sommar med dessa däck. De var bra i början. Nu är däcken buller outhärdligt. Vi kan knappt ha en konversation i bilen på motorvägshastighet på grund av däckbuller. Jag körde 8 timmar idag på motorvägen och mitt tålamod är över. Jag kommer att få ett annat varumärke den här veckan.
Kommenterat den: 2020-09-05
Fick 89% av föraren till en Renault Clio 1.5 dCi 86 (195/50 R16 ) på en kombination av vägar i 5000 livliga mil.
Mycket imponerad av vad som förmodligen är ett "budget" -däck. Jag är servicerådgivare för en ansedd huvudvarumärkeshandlare. Jag blev förskräckt över att hitta hur dyra märkesdäcken var i den här storleken. I en semi-professionell åsikt krossade dessa däck mina förväntningar på Barum-märket (tillverkat av Continental). Feedbacken är utmärkt och svaret är bra. Verkar köra tyst och slitage verkar inte vara så dåligt. Med tanke på att jag har bytt ut alla 4 däck (hade dunlop sp01 sport) skulle jag säga att de har jämförbar prestanda, om inte bättre. Vått grepp är också förvånansvärt bra. Så för något som kostar under halva priset av märkesvarorna representerar dessa episkt värde för pengarna och jag rekommenderar gärna dessa däck till alla med samma kräsna kriterier som jag. Har täckt över 5,
Kommenterat den: 2020-08-20
Fick 82% av föraren till en Volvo V70 2.5 (225/55 R16 ) på en kombination av vägar i 3000 genomsnittliga mil.
Min Volvo är en stor tung FWD-bil som sätter stort tryck på framdäcken. Dessa däck ersatte en uppsättning kontinenter och det är väldigt svårt att bedöma att ersätta slitna däck med nya, men jag kan säkert säga att dessa däck är bland de bästa jag någonsin har monterat på min pålitliga gamla köra. Fullt lastad på snabba våta böjningar och roddbåtar ger mig inget annat än stort grepp och självförtroende. Jag kan inte kommentera slitage eftersom de bara har gjort 3k. De måste vara ett av de mest prisvärda däcken på marknaden.
Kommenterat den: 2020-08-04
Fick 50% av föraren till en Volkswagen Golf GT TDI 140 (205/55 R16 V) på mestadels landsvägar i 9000 livliga mil.
köpte andra paret för fram eftersom rears fortfarande hade gott om slitbanor kvar men efter bara 9000 miles är de nere på slitindikatorerna med rears också, också fruktansvärt bullriga. Nu ersattes runt med Kumho KU31 eftersom de var ett bra pris och verkar få en bättre recension. Kommer att uppdateras efter de närmaste tusen milen.
Kommenterat den: 2020-08-01
Fick 79% av föraren till en Audi A5 (255/35 R19 ) på en kombination av vägar i 4000 genomsnittliga mil.
För ett mellanklassdäck och att jämföra priset med de alternativa premiummärkena är det fantastiska däck. Egentligen är den enda nackdelen lite mer vägbuller än vad jag skulle vilja. Både torrt och vått grepp kan jämföras med premiumdäck. Jag skulle köpa igen.
Kommenterat den: 2020-07-30
Fick 96% av föraren till en Vauxhall Vectra SRI 1.9 (215/50 R17 W) på en kombination av vägar i 15000 livliga mil.
Jag gillar att köra med däck till sin fulla förmåga. Jag fick 15000 mil ut ur dem och tog dem ner till 2 mm trots att jag tryckte däcken dagligen .... vilket var riktigt bra för priset .... Om jag körde med en normal körstil hade jag förmodligen fått 20- 25 000 av dem. Du kan hämta dem online för mellan £ 75 och £ 95 per däck i min storlek vilket är utmärkt med tanke på den kvalitet du får plus det faktum att de är ett budgetkontinentaldäck. Jag skulle definitivt rekommendera dem för mellanklassbilar som min. Kanske om du har en prestanda bil med känslig geometri etc skulle de vara bra som ett budgetalternativ, men de är inte riktigt lika skarpa och lyhörda som högsta prestanda, men låt inte detta skjuta dig eftersom de är bra för pengar och mycket bekväma däck. de har också slitit jämnt och greppet börjar nu ge mycket lite i det våta när de träffar 2 mm vilket är lysande med tanke på att jag har haft helt nya budgetdäck som tidigare glider över från nya. Bra däck för priset ... köp dem.
Kommenterat den: 2020-07-21
Fick 94% av föraren till en Peugeot 207 1.6 HDI (225/45 R16 V) på en kombination av vägar i 9000 genomsnittliga mil.
Först och främst kommer du inte att få högsta kvalitet på ett däck till det här priset, men de är inte långt korta. Monterade dessa på de två framhjulen som ersättning för lager 'michelin Energy's' ... Jag, som andra människor, var inte villig att betala 300 £ för något som kunde kosta mig 130 £ om jag skulle vara lite mindre kräsen . Jag valde Bravuris på rekommendation från en vän som arbetar i ett däckgarage, och jag är glad att jag lyssnade! Barums är riktigt lyhörda. Det tar lite längre tid än Michelins att värma upp, men när de väl har en bra temperatur är greppet bra, oavsett om det är torrt eller vått. Jag har täckt lite över 9000 miles på dessa nu, och jag har fortfarande cirka 6 mm slitbana kvar. Visserligen är mycket av min körning motorväg, men jag gör en rättvis andel av A och B-vägkörning och lider ofta av en ' blyfot '. Jag hade även dessa däck genom snön (jag vet att de är ett sommardäck) och de fungerade felfritt, särskilt för ett däck som inte är för detta ändamål. Jag skulle verkligen rekommendera dessa till alla som letar efter en bra kompromiss med toppdäckens däck utan att tappa ut dumma pengar! Hoppas du tycker att den här recensionen är användbar.
Kommenterat den: 2020-06-01
Fick 86% av föraren till en Skoda Skoda Superb MK1 (225/45 R17 W) på mestadels landsvägar i 2000 lättgående mil.
Knäcka däck, inte en michelin men till hälften av priset mer än hälften så bra så mycket bra valuta för pengarna.
Kommenterat den: 2020-05-17
Fick 80% av föraren till en Vauxhall Astra Coupe 2.2 (205/50 R17 V) på en kombination av vägar i 14000 livliga mil.
Fantastiska däck till ett bra pris, ett i varje hörn i 14000 kraftiga mil i en 2,2 Astra Coupe och de är mindre än 30% slitna, sorgligt att låta bilen gå eftersom däcken är i så bra nick !.
Kommenterat den: 2020-05-13
Fick 95% av föraren till en Volkswagen Golf Mk4 1.9 GTTDi (225/45 R17 W) på mestadels stadsvägar i 500 lättgående mil.
Fantastiska däck för staden - väldigt tyst och mjukt! Vägar i Bulgarien är de värsta överallt i Europa - raoderna är körbara, de är inte bra men de är där ...
Kommenterat den: 2020-05-13
Fick 81% av föraren till en Vauxhall Vectra (215/50 R17 ) på mestadels motorvägar i 15000 genomsnittliga mil.
Jag har gjort 15000 mil på dessa däck. De har fortfarande mycket slitbanor kvar på sig. Det är väldigt lite vägbuller, greppet är bra och de kostar mig £ 70 per styck vilket var ett mycket bra pris. Jag skulle köpa dessa igen.
Kommenterat den: 2020-05-11
Fick 89% av föraren till en Mg ZT 260 (225/45 R18 W) på en kombination av vägar i 7000 livliga mil.
Jag kör en 4.6 V8 med lägre mängder vridmoment. Barum hanterar bara allt med lätthet. Stora däck dumt billiga. När fruens SLK behöver nya däck är det vad jag ska sätta på dem - samma mönster som Continentals.
Kommenterat den: 2020-05-07
Fick 89% av föraren till en Mercedes Benz CLS 320 (225/45 R18 W) på mestadels landsvägar i 5000 genomsnittliga mil.
utmärkta däck gjort 5000 på framsidan 2 barius 2 inte ens tecken på slitage ännu. kommer definitivt att köpa igen.
Kommenterat den: 2020-04-30
Fick 91% av föraren till en Fiat Bravo (225/45 R17 ) på en kombination av vägar i 4000 genomsnittliga mil.
Kontinental däckkvalitet till ett förmånligt källarpris ..... absolut briljant valuta för pengarna.
Kommenterat den: 2020-04-30
Fick 97% av föraren till en Mercedes Benz CLK 240 (225/45 R17 ) på en kombination av vägar i 2000 livliga mil.
Senaste ägare hade toyo på baksidan och khumos på framsidan, och att döma av fälgarnas tillstånd lät hans guidade parkera / överge bilen ... var tvungen att byta alla 4 hörn. Skillnaden i återkoppling och väghållning är förvånande och jag tvekar inte att rekommendera dessa däck. Ser ut att fungera bra med allt jag kastar på dem utan tecken på slitage än. Blindande värde på £ 336 all-in för verk !.
Kommenterat den: 2020-04-13
Fick 91% av föraren till en Bmw E46 3-serien (205/55 R16 W) på en kombination av vägar i 2000 genomsnittliga mil.
Jag hade aldrig hört talas om dessa, men min mekaniker betygsatte dem och sa att de var en del på kontinentala. Jag satte ett par på baksidan av en BMW 3-serie som turnerade som jag använde för generalt allt lite skitigt från fiske, hundar, tippkörningar och arbete som jag är snickare. Jag gav 120 £ för paret monterat / balanserat och moms. Jag har precis fått det främre paret att bytas ut med exakt samma däck och när min missus är ute efter nya däck är det här som händer, det finns bara valuta för pengarna, utmärkt grepp och slitage, så mycket säkert och robust. Trevligt trådmönster för vått väder, bara gjort cirka 2000 mil på baksatsen men de ser orörda ut och kom ihåg att dessa är på en bakhjulsdrift bmw som bär lite vikt de flesta dagar.
Kommenterat den: 2020-04-12
Fick 94% av föraren till en Bmw 530D (245/40 R18 W) på en kombination av vägar i 2000 genomsnittliga mil.
Hade dessa passat cirka 2000 mil i alla fyra hörnen så kan inte kommentera mycket om slitage men ändå på 8 mm runt och kan säga att de är mycket tystare och bekvämare än Pirelli P nollor som tidigare monterats. Utmärkt torrt grepp och har inte släppt taget, även om det är svårt. Våtgrepp är väldigt bra men jag kör inte hårt i dåligt väder men har inte haft några problem på snabba motorvägskörtlar osv. Dessa däck känns väldigt säkra och på 370 pund kom de över 550 för så kallade premiummärken, det är inte bra däckval när renwel tider kommer.
Kommenterat den: 2020-04-07
Fick 89% av föraren till en Ford Fiesta (225/45 R17 ) på en kombination av vägar i 1000 genomsnittliga mil.
hej, sätt 4 på min frus fiesta kan inte fel dem bra väggrepp inget buller bra budgetdäck och på £ 200 £ fyra monterade och balanserade kan inte klaga.
Kommenterat den: 2020-03-28
Fick 88% av föraren till en Vauxhall Vectra cdti (205/55 R16 V) på mestadels motorvägar i 8 genomsnittliga mil.
Barum? lol har aldrig hört talas om dem. De kom monterade på min Vectra 1.9 CDTi Estate och jag måste erkänna att de är en jävla plats bättre än Pirelli P7 jag hade. Jag kör 800 mil i veckan, mestadels motorvägar, och de gnuggar inte, mycket, mycket slitstarka. Mycket bra torrt grepp, jag tar några av dessa motorvägsböjningar i dumma hastigheter (förlåt) och de har aldrig ens antytt att de vill hoppa över. Vått grepp verkar också mycket bra, även om jag inte trycker det för hårt i det våta. Nyttelös i snön, som du kan förvänta dig av ett sommardäck. Jämfört med P7 är de väldigt tysta.
Kommenterat den: 2020-03-17
Fick 10% av föraren till en Volkswagen Passat (225/45 R17 ) på mestadels landsvägar i 5000 genomsnittliga mil.
MYCKET DÅLIG KVALITETSPRODUKT Monterade däck i början av oktober 2011 och har tvingats byta ut två i början av mars trots att de bara körde mindre än 7000 km.
Kommenterat den: 2020-03-15
Fick 100% av föraren till en Bmw 3-serie (205/55 R16 V) på en kombination av vägar i 100 genomsnittliga mil.
Har precis monterat fyra av dessa på min BMW e46. Tidigare hade jag några gamla och dåliga kontinentala på baksidan och Firestone på framsidan. Bilen spårvagnsad som galen. Efter montering av Bravuris 2 har spårvagnsfodret helt försvunnit! Resan är mycket smidigare och bekvämare nu! Däcken är också väldigt tysta! Kan inte säga något om slitage eftersom jag just köpte dem. Första intrycken är fantastiska, men väntar på att se hur däcken går efter ett år eller två tills jag rekommenderar dem eller bestämmer mig för att köpa igen ...
Kommenterat den: 2020-03-09
Fick 95% av föraren till en Mini Cooper (205/45 R17 ) på en kombination av vägar i 400 genomsnittliga miles.
Jag bytte ut run-flats på min MINI med fyra av dessa. Behövs att byta ut alla fyra däck och var inte villig att betala nästan £ 700. Jag hittade dessa Barums på Tyreshopper och fick alla 4 utrustade för drygt 300 £. Hade bara dem i två veckor men känner mig tvungna att dela mina åsikter. Dessa däck är otroligt värde. De har helt förändrat resan i min bil! De är lätt lika mina tidigare Dunlops i förhållande till väghållning och grepp. Men i tystnaden och komfortinsatserna är de ligor framåt !! Jag uppmanar alla att titta noga på att köpa dessa däck ..... de är verkligen fantastiska !.
Kommenterat den: 2020-03-07
Fick 91% av föraren till en Jaguar XJ8 (245/45 R17 W) på en kombination av vägar i 0 genomsnittliga mil.
Gör inget misstag, dessa däck är fantastiska för priset. vått grepp är utmärkt tillsammans med alla andra aspekter av detta däck. prova dem, de kommer inte att göra dig besviken.
Kommenterat den: 2020-03-01
Fick 60% av föraren till en Bmw 530D (225/45 R17 ) på mestadels stadsvägar i 15000 genomsnittliga mil.
Jag har haft dessa däck två gånger nu. Varje gång varar de bara 15000 miles under normala körförhållanden på motorvägen. Min bakhjulsdrivna bil har slitage på de bakre däcken ner till metallen vid denna tidpunkt. Jag är väldigt besviken.
Kommenterat den: 2020-02-26
Fick 76% av föraren till en Mercedes Benz E350 (255/35 R18 W) på en kombination av vägar i 6000 livliga mil.
Byt från P-zero tillverkare monterat (MO) däck till detta däck efter att ha undersökt och läst flera recensioner. Däck är en del av Continental-familjen och presterar över sitt mellanpris. Den enda verkliga skillnaden jag har märkt är ett starkare vått grepp, vilket är positivt, det negativa är lite mer flex / spel i sidoväggen (sidorörelse) genom snäva böjningar. Jag ska hämta samma för mina fronter när OEM-tillverkarna är slitna. Bil 2011 E350 Coupe cdi blue- effektivitetssport. UK vägar.
Kommenterat den: 2020-01-24
Fick 87% av föraren till en Mitsubishi Colt (205/45 R16 W) på en kombination av vägar i 6000 livliga mil.
Var först och främst sant. Men när den vanliga vaxbeklädnaden en gång hade försvunnit .. herregud de fattar! För vad som verkar som ett relativt billigt däck är de väldigt bra! Jag har bridgestones på baksidan och dessa barum är på framsidan och B / Stones ger upp lättare! Jag har nu gjort cirka 6 000 mil sedan fronterna byttes, bär jämnt och bär inte snabbt! De är också mycket tystare än B / stenarna. Efter att ha gjort lite forskning på Barum visar det sig att det är ett "budget" -märke tillverkat av Continential! Efter att ha läst om dem och upplevt dem från första hand, skulle jag inte säga att de är budget alls. Rears kommer snart att ersättas och jag kommer att defo använda Barums igen !.
Kommenterat den: 2020-01-22