Startsida - Apollo - Apollo Aspire XP

Apollo Aspire XP

 
Grepp på tort underlag 85%
 
Grepp på blött underlag 83%
 
Väghållning 78%
 
Hantering 80%
 
Slitage 80%
 
Komfort 73%
 
Skulle köpa igen 75%
Apollo Aspire XPApollo Aspire XP TreadApollo Aspire XP SidewallApollo Aspire XP BeautyApollo Aspire XP on car
Bild 1/5
Har du erfarenhet av Apollo Aspire XP?
Recension
Uppgifter om bilen
Jag kör en:
Av modell:
Fyll i modell manuellt:
Däck dimension
/ R  
Körstil
jag har kört på
med följande körsätt
i ca mil.
Betygssättning
Sätt ett betyg i varje kategori. Ju högre betyg - desto nöjdare är du. Om ett betyg inte går att sätta (tex "Grepp på snö" på ett sommardäck) så sätter du "Inte applicerbart". Försök att vara så rättvis som möjligt i din bedömning!
Grepp på tort underlag
Grepp på blött underlag
Väghållning
Hantering
Slitage
Komfort
Skulle köpa igen
Grepp på Snö
Grepp på is
Din kommentar

Ny uträkning
Det finns obligatoriska fält som inte är ifyllda!
  

Recensioner

Sortera kommentarer på:
Betyg
Datum
Fick 77% av föraren till en Ford Focus MK3 (225/45 R17 ) på mestadels landsvägar i 6000 genomsnittliga mil.
Efter 8000 km är situationen som följer: Jämfört med tidigare OEM-däck: Conti PremiumContact 2, H-betyg Fördelar: - bekvämare, mjukare sidovägg - mer ekonomiskt - buller saknades i nackdelar: - mycket mer svagare sidovägg även om det är en XL däcket är därför livlig kurvtagning ett problem. För normal körning är pendling perfekt på inte så bra och dåliga vägar. När det gäller torrt / vått grepp är det ingen skillnad mellan det sista däcket.
Kommenterat den: 2020-04-17
Fick 85% av föraren till en Honda Civic Type R (235/40 R18 W) på en kombination av vägar i 2000 livliga mil.
Efter att ha kört premiumdäcken de senaste två åren eagle f1s och Michelen ps4s trodde jag att jag skulle prova något lite mer kostnadseffektivt som att göra 410 miles i veckan och 22 rondeller om dagen, det är svårt att inte trycka på lite där du kan . Hittills har jag varit imponerad av dessa däck så långt har våt och torr dragkraft varit bra, inga problem med bromsning eller till och med när det har varit mycket stående vatten på vägen Om de får anständigt körsträcka i slutet av däcket Jag går för en annan uppsättning. de var 30-35 pund per hörn billigare vid beställningen genom svarta cirklar än det vanliga däcket. Jag skulle välja PS4. Jag är säker på att jag har läst att de är ett undermärke av Verdastein som är ett anständigt tyskt märke om däck. Om jag kunde vara nit plocka på en negativ inte att jag ' Jag har verkligen hittat svaret från däcket om du chuckar det från vänster till höger är något långsammare än Eagle f1 men det är bara om du är helt på det och den andra verkar vara tillgänglighet verkar vara lite gles när jag däckhandlade. Dessa är anständigt valuta för pengarna.
Kommenterat den: 2020-03-09
Fick 64% av föraren till en Vauxhall insignia elite ecoflex 160 (225/45 R17 ) på en kombination av vägar i 0 livliga mil.
Kör 245/45/18 vid 40psi Jag har testat dessa bara i torrt, de hanterar bra i torr gjorde bra i nödstopp på motorvägen. Hanteras bra på landsvägar som slår i hörnen vid 40 km / h, ingen glidning eller glidning. Enligt mitt alternativ är dessa bra om du kör i staden bra grepp bra mpg. Men om du gör motorvägen mil mycket skulle jag undvika att de klarar sig bra upp till 74 km / h men så snart du går över 80 km / tim får du mycket återkoppling från vägen inklusive vibrationer och styrskakningar och mycket buller.
Kommenterat den: 2020-08-24
Fick 86% av föraren till en Bmw 530D M sport (245/45 R18 W) på mestadels motorvägar i 1000 mil i genomsnitt.
Jag köpte dessa till min BMW 530d fram. Jag brukade ha Hankook ventus s12 evo2 och sedan goodyear f1 som 3 som varade bra 43 km och var mycket bra däck, låg ljudnivå, bekväm så jag tvekade att prova ett märke som jag aldrig har hört talas om förut. Dessa däck känns fantastiska. de är ungefär samma betyg som goodyear, de klarar mycket bra, de är ett mjukt däck som passar min bil men hanterar mig att kasta den utan problem eller skrik. slitbanan är fin och djup vilket ger inspiration. Om du inte är säker på om du ska prova dessa däck, rekommenderar jag dem. (allt detta sagt, jag har en vibration på min bil men det gjorde det med tidigare däck även efter en vägbalansbalans.).
Kommenterat den: 2020-07-26