Startsida - Admiral - Admiral 771

Admiral 771

 
Grepp på tort underlag 65%
 
Grepp på blött underlag 20%
 
Väghållning 30%
 
Hantering 50%
 
Slitage 70%
 
Komfort 60%
 
Skulle köpa igen 35%
x200 Admiral 771.
Har du erfarenhet av Admiral 771?
Recension
Uppgifter om bilen
Jag kör en:
Av modell:
Fyll i modell manuellt:
Däck dimension
/ R  
Körstil
jag har kört på
med följande körsätt
i ca mil.
Betygssättning
Sätt ett betyg i varje kategori. Ju högre betyg - desto nöjdare är du. Om ett betyg inte går att sätta (tex "Grepp på snö" på ett sommardäck) så sätter du "Inte applicerbart". Försök att vara så rättvis som möjligt i din bedömning!
Grepp på tort underlag
Grepp på blött underlag
Väghållning
Hantering
Slitage
Komfort
Skulle köpa igen
Grepp på Snö
Grepp på is
Din kommentar

Ny uträkning
Det finns obligatoriska fält som inte är ifyllda!
  

Recensioner

Sortera kommentarer på:
Betyg
Datum
Fick 34% av föraren till en Peugeot 407 Coupe (215/55 R17 R) på en kombination av vägar i 2000 livliga mil.
Dessa däck ska ha en Goverment Health-varning, om du inte kör en hel del stadskörning eller är en mycket lugn förare, håll dig väl klar. Monterad på framsidan av min bil en 407Coupe gjorde de styrningen skitish med väldigt lite känsla i deras hanteringsfunktioner. Torrt grepp var genomsnittligt men greppet i det våta var dödligt, obefintligt kan man säga. Även om däcket var en 105 slitbanemönster, inte en 771-modell, har samma egenskaper som de andra modellerna från de andra recensionerna av däck från detta Det enda som gynnade dem var bristen på något riktigt vägbuller, eftersom jag inte kunde bedöma för slitage eftersom de snabbt byttes inom 2000 mil. Om du har en Peugeot 407coupe se min recension på Michelin Pilot eftersom dessa passar den här bilmodellen perfekt.
Kommenterat den: 2020-02-23
Fick 67% av föraren till en Honda (225/45 R17 ) på en kombination av vägar i 15 livliga mil.
Gjorde lite livlig kurvtagning med dessa däck i det torra men de höll sig bra. Jag blev förvånad över att de är ett budgetmärke. Testas inte nära några gränser i vått tillstånd. Torr bromsning bra. Vägen känns inte så bra, även om detta också äventyras av PAS på min bil. De verkar bullriga i marschfart. Ett däck utvecklade ett fel (lätt förvrängning) efter cirka 9000 mil men andra 3 har gjort cirka 15 000 med lite tecken på slitage. Bra däck för låg hastighet om du har en måttlig körstil. För långvarig motorvägskörning, eller om du har en sportig körstil då kanske inte perfekt.
Kommenterat den: 2020-08-16