Startsida - Accelera - Accelera Delta

Accelera Delta

 
Grepp på tort underlag 97%
 
Grepp på blött underlag 90%
 
Väghållning 93%
 
Hantering 87%
 
Slitage 90%
 
Komfort 83%
 
Skulle köpa igen 100%
x200 Accelera Delta.
Har du erfarenhet av Accelera Delta?
Recension
Uppgifter om bilen
Jag kör en:
Av modell:
Fyll i modell manuellt:
Däck dimension
/ R  
Körstil
jag har kört på
med följande körsätt
i ca mil.
Betygssättning
Sätt ett betyg i varje kategori. Ju högre betyg - desto nöjdare är du. Om ett betyg inte går att sätta (tex "Grepp på snö" på ett sommardäck) så sätter du "Inte applicerbart". Försök att vara så rättvis som möjligt i din bedömning!
Grepp på tort underlag
Grepp på blött underlag
Väghållning
Hantering
Slitage
Komfort
Skulle köpa igen
Grepp på Snö
Grepp på is
Din kommentar

Ny uträkning
Det finns obligatoriska fält som inte är ifyllda!
  

Recensioner

Sortera kommentarer på:
Betyg
Datum
Fick 93% av föraren till en Citroën c2 gt (195/45 R16 ) på mestadels landsvägar i 14 livliga mil.
Detta är en uppdatering från min recension från november 2011 av dessa däck. Sedan dess har bilen använts dagligen för både pendling och fritid och körsträckan är nu cirka 14 000 på dem så jag kan ge en ännu mer informerad åsikt. Min partner körde bilen utrustad med dessa däck genom vintern snö, is och regn och rapporterade bara en mindre rutschkana och det berodde på att hon var alltför optimistisk när hon gick in i ett snöhörn täckt något för snabbt och du kan inte skylla på däcken för det. Förutom att behöva byta ut ett däck genom att träffa en djup grophål som fick sidoväggen att blåsas, har däcken fungerat lika bra som alla däck jag har monterat på någon av mina bilar genom åren. Körsträcksslitage är anmärkningsvärt och hanteringen är bra under alla förhållanden även när du trycker på GT, så mycket att jag har monterat ett par på baksidan av min C2 VTR körskolebil och jag ska ersätta de främre däcken med Deltas för att komplettera setet. Det är mycket skräp som talas om däck, mestadels av förare som är oklara när det gäller att hantera en bil ordentligt - dessa däck är både utmärkta för pengarna och ger en hanteringsnivå som kan konkurrera med många mellandäck till premiumdäck och borde låt aldrig någon gå ner om bilen körs på ett förnuftigt sätt. Skulle jag köpa Deltas igen? . baserat på min erfarenhet slår du vad om att jag skulle göra det !. mestadels av förare som är oklara när det gäller att hantera en bil ordentligt - dessa däck är både utmärkta för pengarna och ger en hanteringsnivå som kan konkurrera med många mellan- och premiumdäck och bör aldrig svika någon om bilen körs fjärran förnuftigt.
Kommenterat den: 2020-06-27
Fick 93% av föraren till en Ford Fiesta (195/45 R16 ) på mestadels landsvägar i 17000 livliga mil.
Jag har en 2009 Fiesta Zetec 1.4TDCi och de var monterade på bilen när jag fick den. De hade precis satts på bilen innan den såldes till mig. De är faktiskt det billigaste däcket jag har hittat för min bil (behövs bara för att ersätta ett efter att ha hittat en ganska stor grophål). Jag reser runt de smala blåsiga landsvägarna i Northumberland och kan bara säga att jag inte hänger runt. dessa däck får bilen att hålla sig vid vägen som en gokart. de är otroligt för ett budgetdäck.
Kommenterat den: 2020-07-05
Fick 89% av föraren till en Citroën c2 gt (195/45 R16 ) på mestadels landsvägar i 5000 livliga mil.
Det fanns en helt ny uppsättning Accelera Delta-däck monterade på en 04-platta, C2 GT, som jag köpte för 4 månader sedan. Sedan dess har min partner kört bilen dagligen - hennes dagliga arbetspendling är en 40 mils rundresa över några av de mest blåsiga vägarna i landet. Hon hänger verkligen inte runt (livlig skulle vara en bra beskrivning) och har rapporterat inga problem med grepp eller hantering, inte ens under de senaste våtaste perioderna. Jag har bara kört bilen en handfull gånger men jag gav den verkligen en jolly bra testning av bilens och däckens gränser och både bilen och däcken uppförde sig oklanderligt på några mycket dåliga vägar och inte en gång upplevde jag några problem. På motorvägar beter sig däcken också som de ska. Däcken är fasta och lyhörda om de är lite bullriga på grova vägar, men greppet finns där när du kör snabbt med den lilla sportiga bilen och absolut inget att oroa dig för! Hittills har däcken visat lite slitage på de 5000 mil de har täckt så jag förväntar mig anständigt slitage från dem. För prisvärda däck är de utmärkta och har överträffat mina förväntningar. Skulle jag köpa en annan uppsättning ... definitivt ja !.
Kommenterat den: 2020-07-11