Startsida - Accelera - Accelera Alpha

Accelera Alpha

 
Grepp på tort underlag 65%
 
Grepp på blött underlag 44%
 
Väghållning 53%
 
Hantering 49%
 
Slitage 69%
 
Komfort 57%
 
Skulle köpa igen 49%
x200 Accelera Alpha.
Har du erfarenhet av Accelera Alpha?
Recension
Uppgifter om bilen
Jag kör en:
Av modell:
Fyll i modell manuellt:
Däck dimension
/ R  
Körstil
jag har kört på
med följande körsätt
i ca mil.
Betygssättning
Sätt ett betyg i varje kategori. Ju högre betyg - desto nöjdare är du. Om ett betyg inte går att sätta (tex "Grepp på snö" på ett sommardäck) så sätter du "Inte applicerbart". Försök att vara så rättvis som möjligt i din bedömning!
Grepp på tort underlag
Grepp på blött underlag
Väghållning
Hantering
Slitage
Komfort
Skulle köpa igen
Grepp på Snö
Grepp på is
Din kommentar

Ny uträkning
Det finns obligatoriska fält som inte är ifyllda!
  

Recensioner

Sortera kommentarer på:
Betyg
Datum
Fick 86% av föraren till en Volkswagen Polo 1.4 TDI (185/60 R15 ) på en kombination av vägar i 38 lättgående mil.
När jag köpte min VW Polo ny för fyra år sedan var den utrustad med Hankook-däck, jag vet inte vilken typ jag var mycket nöjd med den lägsta lagersatsen. Den här veckan märkte jag att många små sprickor hade dykt upp på vardera sidan av slitbanan ovanför däckväggen och på hela omkretsen på båda sidor av däcket. Alla fyra däck var desamma. Slitbanans djup är 4,2 mm vilket är mycket bra för 38 000 mil. Nu är däcken skrotade på grund av den defekten efter endast 2,8 mm slitbanor. På grund av att det är MOT-tid och om polisen av någon anledning skulle stoppa mig har jag tvingats köpa fyra nya däck. Det betyder att Hankook är dyra däck när de måste bytas ut efter endast 2,8 mm slitbaneslitage. Jag visade däckfel för VW-återförsäljaren och de var inte intresserade. N mögel.
Kommenterat den: 2020-05-20
Fick 39% av föraren till en Mazda MX5 (225/45 R17 ) på en kombination av vägar i 0 genomsnittliga mil.
Köpte en Mazda MX5 NB svt med dessa däck på. Dödade mig nästan två gånger. Undertseers gillar galen i det våta, bokstavligen har bilar piller bakom mig på vintern när jag svänger. Jag vet att bilen är en liten svans glad i det våta, särskilt eftersom den har en LSD, men det är löjligt. Men mer eller mindre okej i det torra. Jag skulle 100% inte rekommendera dessa däck till någon om du inte bara tar ut din bil på soliga dagar eller om du är en spännande sökare som älskar att driva runt på platsen.
Kommenterat den: 2020-07-16
Fick 36% av föraren till en Mini Cooper S Fungerar (205/40 R18 W) på mestadels landsvägar i 10000 livliga mil.
Helt farligt i det våta. Massiv understyrning i våta rondeller och måste vara extremt försiktig. Torrt grepp, slitage och pris är bra. Komfort är hemskt och så är buller från vägen. Mycket glada över att ersätta dem, går för Michelin PS4 efter denna upplevelse.
Kommenterat den: 2020-08-07
Fick 36% av föraren till en Mazda 6 Sport 2.3L (225/45 R18 ) på en kombination av vägar i 1000 lättgående mil.
Nyligen köpte en Mazda 6 2.5 sport. hanteringen på Mazda ska vara lysande men har lagt märke till att bilen har dessa Accelera-däck på sig. bilen är hemsk i torrt, särskilt i hörnen. Träffa ett litet hål etc så kastas bilen mot häcken även i låg hastighet. I det våta är det som skridskoåkning. Dessa måste vara budgetdäck? Får lite P nollar snart. Enligt min åsikt. UNDVIKA!.
Kommenterat den: 2020-09-18
Fick 27% av föraren till en Mini One D (205/60 R16 ) på en kombination av vägar i 0 genomsnittliga mil.
Hade dessa på baksidan av en mini när jag köpte den och vredstein sportrac 5 på fronter Vid ca 5 mm har de helt gett upp i det våta Gör för stor överstyrning men lite på den farliga sidan Skulle inte det få dessa igen.
Kommenterat den: 2020-04-22
Fick 36% av föraren till en Toyota Altezza RS200Z (255/30 R19 ) på mestadels stadsvägar i 100 genomsnittliga mil.
FÖRSIKTIGHET MED ATT ANVÄNDA DENNA I LÅG PROFIL. Efter betydande tester och långvarig domstolsfråga mot Mag och Turbo för att montera dessa - dom är att det lågprofilerade Accelera-däcket anses inte vara lämpligt för lågprofil. Mönstret och passformen för dessa specifika däck har orsakat att däcket vänds in vid både låg- och höghastighetsprov att demontera sig från hjulet. Detta har testats flera gånger med samma resultat. Jag hade orsakat stora skador på mina hjul som ett resultat - Mag och Turbo / Accelera hade ingen möjlighet att använda förrän domstolen beslutade med ett oberoende test utfört av AA compliance NZ. Enligt min mening FÅR DETTA DÄCK INTE SÄLJAS.
Kommenterat den: 2020-08-03
Fick 31% av föraren till en Alfa romeo 156 2.0 TS Veloce (205/50 R16 V) på en kombination av vägar i 5000 livliga mil.
Än en gång köpte jag en bil som den tidigare ägaren försökte förstöra genom att montera mycket dåliga däck. Det här kanske inte är de värsta däcken jag någonsin har provat, men i jämförelse med mina andra Alfa 156 som kör Pirelli P7 Cinturato-däck är dessa riktigt dåliga. Det största problemet är att tills de främre däcken slits tillräckligt, var den bakre instabil under både våta och torra förhållanden. Många av upphängningsarmarna var nya, de andra bra och till och med att spela med upphängningsgeometrin erbjöd ingen förbättring. Bilen går rakt och sant men dessa däck är bara så dåliga. Det är svårt att mäta grepp eftersom feedback är dålig och bryter ut och återhämtning inte är särskilt kontrollerbar, trevlig eller rekommenderas. Dragkraft och bromsning är särskilt dåliga aspekter. Körkomfort och buller är inte bra och något sämre än Continental Premium Contact 2-däck som tidigare fanns på de andra 156. Alla däck gick ur balans och har balanserats med en hel del balansvikter som jag brukar ta som ett tecken på dålig konstruktion. Slitage är irrelevant men jag skulle säga ganska dåligt. Hur som helst betyder däckens minskning av redan dåliga prestanda att jag bara inte tar chansen att bära dessa helt ner till samma nivå som jag skulle med premiummärken eller anständiga mellanklassdäck som Hankook. Mitt råd är att antingen betala mer för Hankook eller Pirelli touring däck eller bara helt enkelt spara pengar och köpa billigare och bättre Rovelo däck som jag ärligt talat kan säga är överlägsna dessa. t ta chansen att bära dessa ända ner till samma nivå som jag skulle med premiummärken eller anständiga mellanklassdäck som Hankook.
Kommenterat den: 2020-09-06
Fick 81% av föraren till en Infiniti G37 (225/55 R18 W) på en kombination av vägar i 0 livliga mil.
För ett däck som jag inte kunde hitta absolut eller nästan ingen information alls har jag försökt säga till mig själv att bli av med det och få det beprövade. Men ju mer jag testar sina förmågor i regn, lätt snö och torra vägar (jag bor i Seattle-området) hanterar det smidigt. Det kan vara så att jag kör på en G37X som är fyrhjulsdrift. Lätt snö, vändning kan få mig att glida framåt istället för att vända och regn är inget problem alls.
Kommenterat den: 2020-03-14
Fick 30% av föraren till en Bmw 320 d (225/50 R16 ) på mestadels landsvägar i 3000 genomsnittliga mil.
Jag hade dessa på baksidan av min BMW 3-serie och jag är säker på att de försökte döda mig. Den minsta antydan till en våt väg och baksidan skulle släppa taget. Körde dem i cirka 3000 miles. Det sista sugröret var när min fru körde cirka 60 km / h på en fuktig dubbelväg i en rak linje och spände över bilen. Lyckligtvis var det sent på kvällen och slog inget. Dessa var borta ett par dagar senare och unoyoyals satt på. Bilen var tillbaka till sitt gamla jag igen. Värsta däck jag någonsin har haft.
Kommenterat den: 2020-02-10
Fick 24% av föraren till en Audi A1 (215/45 R16 ) på en kombination av vägar i 20000 genomsnittliga mil.
Fruktansvärda däck. Det enda som är bra med dem är det torra greppet. Allt annat är skrämmande. De monterades på en Audi A1 med 62 plattor. Kunde inte hörn i det våta, stötte på mycket tung understyrning. Skulle inte rekommendera dessa däck. Dessa däck kom monterade på bilen när jag tog med den. Monterade Toyo-däck och redan har jag sett en enorm förbättring.
Kommenterat den: 2020-08-25
Fick 13% av föraren till en Vauxhall Astra 1.6 SXi (205/55 R16 ) på mestadels stadsvägar i 2000 lättgående mil.
Köp inte dessa däck om du värdesätter ditt liv eller din bil. Så många människor på den här webbplatsen vet tyvärr inte tillräckligt om däck för att skicka recensioner. Dessa däck är farliga. Jag håller på att ta bort en relativt ny uppsättning från min nya partnerbil. Låt oss titta på fakta dessa är billiga eftersom chips däck vått grepp E du får bara vad du betalar för. Stora varumärkesföretag spenderar tusentals pund på att utveckla nya däck som experimenterar med olika föreningar, gummi och konstruktion tyvärr kan inte samma sägas för dessa. Min lokala däckhandlare som jag har känt i flera år vet inte hur dessa däck får ett europeiskt säkerhetsbetyg! Ja så illa. Hanteringen är hemsk och med mer än 5 mm slitbana kvar förstår min partner som inte är någon racerförare inte vad som är fel med att hennes bil glider och känner sig osäker på våta vägar. Kommer att ändra partiet så fort. Det här är budgetpris och dike att hitta väghållning luras inte av att människor bedömer dessa däck som bra om du vill ha bra, gör dig själv en tjänst och spendera lite pengar på ett kvalitetsmärke eller åtminstone ett bra kvalitetsdäck. Kom ihåg att ditt liv och din bil är värda det eftersom det är det enda mellan dig och vägen. Nog sagt tror jag. låt dig inte luras av att människor bedömer dessa däck som bra om du vill ha bra, gör dig själv en tjänst och spendera lite pengar på ett kvalitetsmärke eller åtminstone ett mellanliggande däck av god kvalitet.
Kommenterat den: 2020-04-12
Fick 39% av föraren till en Audi A3 Sportback (225/45 R17 ) på en kombination av vägar i 23 genomsnittliga mil.
Kom precis tillbaka från att två av dessa däck byttes på framsidan av en A3. Däcken hade levererats av en återförsäljare med bilen för två år sedan. Det bästa du kan säga är att de inte bär snabbt. Eller mycket alls. 23 000 mil och fortfarande lagligt. Jag misstänker att gummiblandningen är väldigt hård. Dåliga nyheter? Det vänstra däcket utvecklade en stor radiell spricka på innerväggen som jag bara upptäckte av en slump. När båda däcken togs bort hade de mycket ojämnt slitage. Däcktrycket var på plats. Våtgrepp var dåligt, vägbuller var hemskt och hanteringen hemsk. Ersatt med några Pirelli (inte mitt första val men det var ett nödköp) och mina öron tackar mig redan. Chap i garaget sa att han ofta ser Acellera-däck komma in med de radiella sprickorna på inner- och ytterväggen. Jag skulle undvika dessa däck.
Kommenterat den: 2020-10-04
Fick 43% av föraren till en Ford Mondeo (225/40 R18 W) på en kombination av vägar i 5000 genomsnittliga mil.
Monterad på min Mondeo ST220, tyckte jag inledningsvis att dessa däck var halvt anständiga för priset och för att vara rättvis i torrt fungerar de bra - I vått tillstånd är dessa däck MYCKET farliga. Att köra på en rondell i det våta vid 10-15 km / h kommer att orsaka tung understyrning, jag har slutat korsa körfält och nästan tvingat någon till vänster in i barriärerna som ett resultat. Traktionskontrolllampan blinkar ständigt i det våta även försöker accelerera på en rak väg vid 60 km / h i det våta och däcken kan inte hitta grepp. Med två små barn som reser med mig byter jag de flesta av dessa däck ASAP och skulle rekommendera alla att inte köpa dem om de funderar på att göra det och om du har dem på din bil får du byta ut dem! Chockerande däck i det våta !!!.
Kommenterat den: 2020-10-03
Fick 50% av föraren till en Mazda MX5 (225/45 R17 ) på en kombination av vägar i 10000 livliga mil.
Den som kör något sportigt eller bakhjulsdrift bör på allvar undvika dessa däck. Kör en blygsam 160 hk MX5 2.0 Roadster, dessa kom monterade av återförsäljaren jag köpte bilen från. För att vara ärlig är jag förvånad över att jag fortfarande kan skriva denna recension (och fortfarande går på jorden). Nu är jag inte en galen förare och trycker inte hårt, men det är en sportig bil med bra kurvtagning ... Eller så borde det vara utan dessa däck. Med däcken är det lite fukt på vägarna och du har en dödsfälla, även i låga hastigheter eftersom det inte finns något grepp. Jag inser att få här med salonger etc. älskar dessa däck och jag är säker på att det är bra, men alla som har någon grymt under motorhuven, undvik till varje pris om du vill stanna i ett stycke.
Kommenterat den: 2020-09-07
Fick 32% av föraren till en Bmw 320i Msport (255/30 R19 ) på en kombination av vägar i 2000 genomsnittliga mil.
Köpte dessa som en ersättning för Goodyear f2 asymmetrisk som varade bara 3000 miles !!! Dessa däck är fina i torr men den minsta fukten på vägen och det är som att köra på is !!! Har bara varit på min bakhjulsdrift BMW i 2 veckor och de måste gå! Även att köra i en rak linje på motorvägen vid cirka 60 km / h känns osäker !!!.
Kommenterat den: 2020-07-24
Fick 0% av föraren till en Seat (215/45 R16 ) på en kombination av vägar i 2000 genomsnittliga mil.
De var monterade på min bil när jag köpte den, ett typiskt drag för återförsäljare som slängde budgetar på den. Först kändes de ganska normala, tillräckligt torrt grepp, sedan körde jag ner på en våt lantfält och upptäckte hur dåliga dessa däck är i det våta. Bilen känns nervös runt svängar i det våta och tappar ofta grepp plötsligt, du kan bokstavligen inte bära någon hastighet i ett hörn alls. Och att dra av sig vid ljus är alltid intressant också, dragkraftslampa blinkar ständigt även i tredje växeln ibland, och det är en 1.2 TSI så knappast en Ferrari. Dessa däck är hemska, och id köper dem aldrig, id kallar de till och med osäkra.
Kommenterat den: 2020-06-20
Fick 80% av föraren till en Infiniti Q45 (225/45 R17 ) på en kombination av vägar i 900 genomsnittliga mil.
Jag avslutade precis en 900 mils resa genom de rökiga bergsmännen i regnet, jag upplevde ingen drift, vattenplaning eller förlust av dragkraft. Däck gick bra i det torra också. De är lika bra däck som Bridgestone Potenzas som de bytte ut.
Kommenterat den: 2020-02-25
Fick 10% av föraren till en Volkswagen Polo 6R GTI 1.4TSI (205/35 R18 ) på mestadels stadsvägar i 800 lättsamma mil.
överlägset sämsta däck någonsin kommer jag aldrig att köpa däck igen - var snäll och maila mig för att skicka ett mail - däcken är inte ens ett år gammal - vilket slöseri med mina pengar ... jag behöver den officiella hemsidan för att lofa en klagomål för däcken - - -.
Kommenterat den: 2020-02-03
Fick 10% av föraren till en Volkswagen Polo GTI (205/40 R18 ) på mestadels stadsvägar i 1000 lättgående mil.
de värsta däcken som någonsin köpts - - - rubbisgh som helvete - - - jag har bilder för att bevisa hur dåligt tillverkade de här däcken är och det är inte bara ett av dem utan jag monterade 4 nya däck som inte wven för ett år sedan och de slösade alla bort - - - .
Kommenterat den: 2020-02-01
Fick 81% av föraren till en Subaru Impreza WRX STI (225/45 R17 ) på mestadels landsvägar i 20000 livliga mil.
Däckgrepp på torr yta är mest beroende av gummiblandningen, dvs. hårdare: mindre grepp, längre livslängd, mjukare: mer grepp, mindre livslängd. Däckets prestanda på vått väder är beroende av gummiblandningen och vattenspridningsspåren i däcken. Jag är inte säker på om däcksmärket har en inverkan på en viss typ av däck. Recensioner kan vara subjektiva. Data såsom G-belastningar, vägytemperaturer, vägytanslag, ytstruktur, däcktryck, däcktemperaturer, gummiblandning, däckprofil, vattendispersionsspår, däckstorlekar, fordonsvikt, styrgeometri, fordonets underkraft, upphängningsinställningar etc. Min huvudsakliga fråga är om det finns data tillgängliga om gummikemisk sammansättning för varje däck och en detaljerad uppdelning av däckets interna struktur ?.
Kommenterat den: 2020-06-14
Fick 90% av föraren till en Volvo s60 D5 (235/40 R18 W) på en kombination av vägar i 20000 genomsnittliga mil.
Jag har använt dessa däck på min tidigare E-klass Mercedes och nyligen på min Volvo S60. De är ett fantastiskt däck enligt min mening till cirka 35% av kostnaden för motsvarande kontinenter som jag hade monterat tidigare (på båda fordonen). Slitage är bättre och de är också tystare. Vått grepp är bra och jag håller på att få en ny uppsättning monterad av min lokala leverantör till £ 57,60 vardera fullt utrustad. Enkel!!.
Kommenterat den: 2020-09-18
Fick 73% av föraren till en Toyota Vios (185/60 R15 V) på en kombination av vägar i 10000 livliga mil.
Detta är min andra recension på detta däck. Jag köpte det här märket som en ersättning för Bridgestone Potenza, som är lager däck för Toyota Vios. Jag tror att det verkligen fungerar bra och greppet är ganska bra på torr väg. Naturligtvis kan du förvänta dig att däcken fungerar mindre effektivt på en våt väg men det verkar okej för mig. Vem skulle köra upp till 200 km / h på en våt väg? Det är bara galet. En sak som måste noteras är att den har vägbuller som kan förväntas av däcktrådarnas design. Men om du använder detta däck i ett varmt och vått klimat i Sydostasien, fungerar detta däck riktigt bra. Hälsningar från Brunei !.
Kommenterat den: 2020-07-04
Fick 48% av föraren till en Bmw 323i (225/45 R17 W) på en kombination av vägar i 250 livliga mil.
Köpte min E36 BMW med dessa monterade runt, fruktansvärda i det våta (bilen nästan okörbar) men tillräckligt torrt. Söker ändra dessa snabbt efter ett ganska hjärtstoppande (och dyrt) ögonblick med 50 MPH på en fuktig väg och bilen bestämmer sig för att styra bakifrån utan varning.
Kommenterat den: 2020-06-15
Fick 67% av föraren till en Acura 4 dr integra ls vtec (225/45 R17 ) på mestadels motorvägar i 4000 livliga mil.
Jag har för närvarande dessa däck 195/50 r15 och jag måste säga att greppet är bra när vägen är varm men kall eller våt ganska dålig och däcket är ganska svårt så det har grov körning .. Men totalt sett skulle jag säga slitage När det gäller solig körning i Kalifornien skulle jag säga att det är bra men ett regnigt tillstånd sannolikt inte. dueces.
Kommenterat den: 2020-04-08
Fick 59% av föraren till en Ford Fiesta XR4 (205/40 R17 ) på mestadels landsvägar i 18000 mil.
Dessa däck fungerar bra under torra förhållanden. De erbjuder förutsägbart grepp och progressiv feedback. I mitt fall resulterar detta vanligtvis i kokt kraftstyrvätska. Te he he he. Men i det våta ... Tja, de är oroväckande skräp. Runt staden kommer de att understyra överallt. Abs och stabilitetskontroll kommer att blinka som julbelysning. Du måste vara medveten om deras gränser i det våta och köra därefter, dvs. mycket försiktigt. De är billiga däck som ger bra torrprestanda. Ingen mening att jämföra dem med något dubbelt så dyrt.
Kommenterat den: 2020-03-31
Fick 81% av föraren till en Subaru Impreza (205/50 R16 ) på en kombination av vägar i 0 genomsnittliga mil.
Jag hade erbjudits dessa däck till ett mycket attraktivt pris, trodde att jag skulle ta en poäng och ge dem en chans. MOT på grund av den följande månaden och två däck på gränsen, eller om det var så hade 4 av Alphas på, såg delen. köpte sedan strax efter kom över alla dessa negativa recensioner. Panikade lite eftersom min Impreza är ett lysande exempel och ville inte att det skulle hitta ett dike. Jag hade tidigare haft Toyo Proxes T1R som har varit otroliga. Dessa Alphas har nu kört in i tre veckor och har provat alla typer av vägförhållanden och kan inte skada dem. Beviljas att fordonet är en AWD så det är lite mer förlåtande när jag tappar grepp men jag skulle verkligen överväga att köpa dem igen. ännu inte kommentera slitaget på dem.
Kommenterat den: 2020-03-25
Fick 26% av föraren till en Mazda 323 F lantis 1.5 (205/40 R17 ) på mestadels stadsvägar i 0 genomsnittliga mil.
använd inte bilen i vått eller torrt läge skulle fånga bussen först.
Kommenterat den: 2020-01-31
Fick 81% av föraren till en Jaguar X Type Estate 2.5 Auto (225/45 R17 V) på en kombination av vägar i 9000 genomsnittliga mil.
Min sista bil AWD 3.0 sedan kom med ett av dessa däck monterade som var helt nya, mindre än en vecka gamla, de andra tre närmade sig att behöva bytas ut så jag bestämde mig för att byta för samma. På mindre än £ 50 var ett däck monterat och balanserat var jag skeptisk men eftersom jag hade en budget så vann priset det för mig. Tja, de stannade på den bilen i nästan två år och drygt 7000 mil och jag måste säga att de har gjort ett beundransvärt jobb på den tiden. Jag vet att det finns bättre däck där ute, men för de pengar jag betalade för dessa är det inte att sniffa på dem, hanterar bra under alla förhållanden säkert på en fyrhjulsdriven bil. Salongen drabbades av ett katastrofalt växellådsfel i slutet av november så jag bytte till en X-typ 2,5 AWD-egendom och har överfört hjulen och däcken till detta. De fortsätter att prestera bra och efter 9, 000 mil med olika körförhållanden har de fortfarande 5,5 mm kvar på alla fyra däcken. Inte det bästa av däck men inte alls det värsta på marknaden - jag skulle definitivt köpa igen.
Kommenterat den: 2020-01-30
Fick 69% av föraren till en Ford titanium X sport 2012 (225/45 R17 ) på mestadels motorvägar i 24000 mil i genomsnitt.
Ecclera-däck var redan monterade på min mondeo. 2 ltr titanium sport (235 / zr19 / 40, 9zr XL) Jag har just bytt ut de 2 främre däcken efter 24000 motorväg mil utan problem. Med tanke på att de är 1/2 priset på premiumkvalitet är jag ganska nöjd.
Kommenterat den: 2020-05-22
Fick 47% av föraren till en Mitsubishi Colt (205/45 R16 W) på en kombination av vägar i 5000 livliga mil.
Ok grepp i det torra men bara en fuktighet och de letar efter diken för att kasta dig i. Min bil kom med dem när jag köpte den begagnad och däcken var nästan nya. Jag kunde inte bli av med bristen på vått grepp. Det sista ordet ........... Bullriga !!!!.
Kommenterat den: 2020-07-23
Fick 65% av föraren till en Renault Modus 1.5Dci Authentique (185/60 R15 ) på en kombination av vägar i 1000 genomsnittliga mil.
Ärvde dessa däck (endast på baksidan) i gott skick. Allt var bra tills regn och vid första rondellen, förlust av kontroll vid 15-20 mph, var då försiktig under liknande förhållanden inklusive lätta svängningar på öppna vägar. Beslutade att med vinterns tillvägagångssätt behövde pålitlig kontakt och köpte Dunlop sportblu Response - förvånande förbättring. Dealer hade monterat Uniglory Evolution på fronter och dessa verkar bra i torr eller våt.
Kommenterat den: 2020-08-24
Fick 77% av föraren till en Bmw 320i Touring (225/45 R17 ) på en kombination av vägar i 15000 genomsnittliga mil.
Jag köpte en 8-årig BMW 320i Touring med dessa däck på. Jag hade inte hört talas om dem (de var inte heller på TyreReviews då), men antog att de var budget med tanke på bilens ålder. Jag tog det lugnt först på det kontot men fann att de var OK. Jag hänger inte runt men blir inte arg heller och de gav mig inga läskiga stunder i vått eller torrt. Jag noterar att några av de negativa kommentarerna här har betoning på endast en axel. Det är alltid en katastrof. Jag gjorde det misstaget bara en gång och ersatte 2 av 4 Goodyears med Michelins. Båda bra märkena men kombinationen förvandlade en stadig hanterande bil till en krånglig, nervös (nästan vrak!) Jag kastade Miches bort. Alfas var delvis slitna när jag fick dem men jag gjorde 15 000 innan jag bytte ut dem. Jag valde Falken Ziex 912s; de var OK men avslöjade genom jämförelse att Alphas hade mycket bra linjär stabilitet - som att vara på räls. Detta kan delvis bero på deras riktade design.
Kommenterat den: 2020-09-19
Fick 74% av föraren till en Chrysler voyager (215/65 R16 ) på mestadels motorvägar i 20000 genomsnittliga mil.
Upptäckte Accelera-däck för ungefär 5 år sedan och monterade dem på min Chrysler Grand Voyager, jag köpte dem till pris men blev förvånad när jag utförde en nödmanöver på tvåvägar hur mycket grepp de hade jämfört med Pirelli Scorpions som tidigare varit på resan , på samma sätt när jag köpte en nästan ny Voyager var det våta greppet på standarddäcken (varumärket undviker mig) väldigt dåligt jämfört med Accelera. Jag monterade en ny uppsättning på framsidan de flesta åren innan jag åkte skidor och har varit förvånad över hur de arbetar i snö, förra året snurrade lokalbefolkningen i Lagunas efter grepp och Voyager på New Accelera-däck snurrade inte ett hjul! Jag var förvånad.
Kommenterat den: 2020-09-09
Fick 16% av föraren till en Jaguar XJ8 (225/60 R16 ) på en kombination av vägar i 500 genomsnittliga mil.
Helt hemska däck! Passar bara för att jag kommer att sälja bilen inom kort men jag skulle inte vilja sälja den kbowing hur illa de är. De är osäkra och helt omöjliga att få balans, de har nu gjorts tre gånger och skickar fortfarande vibrationer genom bilen mellan 50 och 67 mph. Byt dem bakåt och du kan fortfarande känna vibrationerna genom bilen. INGET grepp och mycket dålig kontroll. Vilket slöseri med pengar - att gräva djupare och passa Hankook eller Dunlops igen, allt för att du ska sova på natten och veta att nästa ägare kommer att ha en säker bil.
Kommenterat den: 2020-09-29
Fick 10% av föraren till en Dodge ram 1500 (225/45 R17 ) på mestadels landsvägar i 8000 genomsnittliga mil.
Jag har aldrig bränt igenom en uppsättning däck så snabbt. Jag lägger mindre än 8000 mil på dessa däck och jag måste redan byta ut dem. Slitbanemätaren finns i utgåvan. Slösa inte dina pengar på dessa.
Kommenterat den: 2020-09-09
Fick 47% av föraren till en Mercedes Benz C180 Classic Sedan (225/45 R17 ) på mestadels stadsvägar i 3000 lättsamma mil.
Värsta däckuppsättning jag någonsin använt, förmodligen förvärrat av min bakhjulsdrivna bil. Har inget grepp alls på vägen på våta eller kalla vägar. Hade för många läskiga stunder att någonsin använda de här däcken igen. Bara bli av med dem efter mindre än 3000 miles på dem. De enda orden jag skulle använda för de här däcken .. Aldrig igen !!!.
Kommenterat den: 2020-07-30
Fick 99% av föraren till en Renault Espace MKIV DCI (225/55 R17 W) på en kombination av vägar i 40 genomsnittliga mil.
Ett utmärkt däck, speciellt för priset. Jag köpte min första uppsättning baserat på en recension i en biljournal, som jämförde den med ett antal andra, och jag fann också att de kände precis samma sak och presterade lika bra som de flesta stora varumärken. Jag fick sedan handflata med ett annat budgetdäck (Rockstone) som mitt garage försäkrade mig var lika bra. Först verkade de ok, men första gången i vått var de positivt läskiga! Detta får dig att ifrågasätta de publicerade klassificeringarna, eftersom Accelera för "vått grepp" bara är "E" medan Rockstone har fått "C". Det här är helt nonsens! Så jag är tillbaka med Accelera Alpha, och de känner sig så mycket bättre, jag kommer inte att passa på något annat däck så länge de finns tillgängliga.
Kommenterat den: 2020-07-24
Fick 36% av föraren till en Bmw 323 (225/45 R17 ) på en kombination av vägar i 10000 livliga mil.
Dålig i torrt och farligt i vått undvik.
Kommenterat den: 2020-07-09
Fick 30% av föraren till en Skoda Octavia (255/55 R16 V) på en kombination av vägar i 3000 genomsnittliga mil.
Jag skriver bara denna recension för att kommentera det däcks våta grepp som i bästa fall är hemskt och bättre beskrivet som farligt. Dessa däck gör en stadsrunda till ett riskabelt företag och jag fruktar att tänka på vad som kan hända på en landsväg ... du behöver en extra fil för att hantera understyrningen. Jag kommer inte att hänga med för att ta reda på det eftersom jag ändrar dem ASAP och tvekar inte att spendera de pengar som krävs för att göra det. De kom på framsidan av en 2: a hand skoda octavia och verkar ha monterats nyligen (se ny ut, massor av slitbana). Mitt liv är mer värt för mig än kostnaden för att ersätta dem.
Kommenterat den: 2020-06-30
Fick 20% av föraren till en Volkswagen Jetta 2.0tdi Sport (225/45 R17 ) på mestadels motorvägar i 5000 genomsnittliga mil.
Jag tog med däck eftersom kontanterna var trånga och gjorde mestadels motorväg mil efter några månader jag ångrade mitt beslut. dessa däck var det värsta jag någonsin har upplevt. I det våta har de väldigt lite eller inget grepp på vägarna för mycket och slitaget på dessa däck är mycket dåligt. Jag återvände min bil till Bathwick för reaktion på dåligt slitage / klyvning till insidan av båda bakhjulen för att få veta att jag skulle behöva köpa fler däck och de skulle skicka mina däck för test för att kontrollera konstruktionskvaliteten. Jag skulle rekommendera alla som överväger att köpa dessa däck att undvika dem och gräva lite djupare. dessa däck är väl värda att undvika.
Kommenterat den: 2020-06-17
Fick 10% av föraren till en Fiat 500 Abarth (205/40 R17 ) på mestadels landsvägar i 0 genomsnittliga mil.
Köpte en 500 abarth hade dessa tre monterade på baksidan Baksidan har inget grepp vad så aldrig kan tro sista ägaren monterade dem Baksidan är twitchy och vill ta över fronten i böjningar mycket farlig bit av så kallat gummi UNDVIKA OM du vill bo.
Kommenterat den: 2020-06-17
Fick 50% av föraren till en Ford Puma 1.7 (195/50 R15 R) på en kombination av vägar i 5000 livliga mil.
Jag köpte bilen en varm torr dag med Accelera Alphas fram och BF Goodrich på baksidan. En Ford Pumas hantering är legendarisk och de här däcken verkade göra jobbet då ... Jag tog ut det en våt dag (det är en hobbybil och jag brukar inte göra det här) Jag dödade mig nästan vid första svängen. Jag gick inte snabbt men däcken kunde helt enkelt inte greppa. Det var massiv understyrning och jag befann mig på fel sida av vägen: lyckligtvis fanns ingen i närheten. Efter att jag hade återhämtat mig försökte jag en snabb start: sakerna gled som galen och bilen sköt iväg i sicksack. Åh, de bär ganska bra och är tysta, så om det här är din prioritet och du inte har något emot att dö tidigt i en våt dike eller i en stötfångare på en lastbil, är de för dig.
Kommenterat den: 2020-06-15
Fick 39% av föraren till en Vauxhall Vectra (215/55 R16 V) på en kombination av vägar i 3 ,.
Det värsta däcket någonsin enligt min åsikt. Fick dem på min vectra-lucka 1.8vvt när jag köpte bilen och körde dem i ungefär 3 månader för att få ett bra grepp om effektiva grejer. Okej däcken ger bra körsträcka jämfört med vissa och grepp ok i torr men är bullriga men i våta, de är farliga. de flesta däck presterar lite mindre i vått än torrt, det gör bara inte ens, de är som ovan: farligt. på täta vägar är bakändan överallt, när kurvtagning framåt eller bakåt börjar glida och glida, som en annan granskare sa, känns som att köra på is, för att vara ärlig, id förmodligen få bättre grepp med sommardäck på is än ditt grepp i regn. Observera och betala mer för ett mycket säkrare däck.
Kommenterat den: 2020-05-25
Fick 79% av föraren till en Bmw 318 är (205/50 R15 V) på en kombination av vägar i 15000 lätthanterliga mil.
För budgetutbudet av däck tror jag personligen att Accelera Alpa-däcken ligger längst upp i budgetvalet. De är utmärkta i torrt och grepp mycket bra på asfalten. Att köra i och runt London och på långa motorvägar är inte ett problem. De är båda bekväma och gör inte mycket buller vid höga hastigheter. I det våta är de dock inte lika bra som de är i det torra men då är det med de flesta däck. De greppar ganska bra och är acceptabla vid körning i våta förhållanden. De har en fantastisk tråddesign som gör att den kan greppa utmärkt under torra förhållanden och som för våta förhållanden skulle jag lägga en procentandel på 60%. Bra val av däck till priset och om du kör på ett förnuftigt sätt får du definitivt dina pengar värda och mer. De kommer att hålla många mil och ge dig en acceptabel körupplevelse. Jag har dessa däck på båda bilarna som BMW E46 325I och den klassiska BMW E30. De fungerar bra på båda bilarna. Jag rekommenderar dem starkt till er med en budget för att få dessa däck. Jag tror att i god tid kommer de att bli ett Mid Range-däck om de fortsätter med den här kvalitetsnivån. Mr Singh.
Kommenterat den: 2020-05-06
Fick 76% av föraren till en Citroën berlingo (225/45 R17 ) på mestadels landsvägar i 10000 genomsnittliga mil.
Vi har dessa däck på en 2L hdi diesel Berlingo som vi använder som vår runabout. Köpt från Bathwick. De är förvånansvärt bra värde, de bär bra. Jag är en livlig förare som kan testa däck. Jag har pressat dessa till gränsen på tydliga vägar och våta kurvor. Ingen vattenplaning heller. Jag har kommit fram till att några av de negativa kommentarerna är planterade berättelser från den dyra delen av däckhandeln. Till det pris de har har jag råd att ändra dem lite tidigare.
Kommenterat den: 2020-02-22
Fick 41% av föraren till en Skoda Skoda Superb MK1 (225/45 R17 ) på en kombination av vägar i 11 genomsnittliga mil.
Okej i det torra, men då ber det inte mycket. Fruktansvärt i det torra, snurrar hjulen vattenplan. De kom på bilen och skulle verkligen inte ha varit och kommer inte att vara mitt val.
Kommenterat den: 2020-02-18
Fick 67% av föraren till en Ford Fiesta (195/50 R15 V) på en kombination av vägar i 2000 genomsnittliga mil.
Monterade ett par av dessa på framsidan av min Fiesta och ersatte slitna Conti's. De är inte alls dåliga; greppa bra i det torra men att bromsa i det våta är ingenstans nästan lika omedelbart som med Conti's och jag tvivlar på att stanna i tid om jag någonsin skulle behöva göra ett nödstopp i vått från hastighet. De ger en ganska fast känsla och är ganska bullriga. Inte heller den snällaste på bränsleförbrukning. Såvida du inte är en hastighetsdemon och hamrar tarmarna i din bil, är dessa helt adekvata däck för daglig användning.
Kommenterat den: 2020-02-11
Fick 14% av föraren till en Peugeot 807 (225/45 R17 ) på en kombination av vägar i 1000 lättgående mil.
BATHWICK DÄCK VARNING: Brådskande varning till er alla, ge detta till så många av era vänner som ni kan !! KÖP INTE ALPHA ACCELERA-däck importerade och levererade av Bathwick Tyres, vi har haft fruktansvärda problem med det sedan vi monterade 4, bilen kommer inte att stanna kvar på vägen, känns som om du kör på is !! Vi hade nästan en olycka med vår nya husvagn på grund av dessa däck och normalt kör särskilt i rondeller får bilen att glida överallt. Jag har nu kollat recensionerna på dessa däck och de betraktas som DEATH TRAPS, Bathwick vägrar att byta ut dem eller ge tillbaka pengarna! Se några av recensionerna, jag kommer att erkänna att vissa är ok, men de flesta har haft samma problem som vi har haft, det mest irriterande är att jag skulle passa Pirelli men de pratade mig om att köpa deras billiga importerade SKIT !!!
Kommenterat den: 2020-02-07
Fick 90% av föraren till en Alfa romeo GT 2.0 JTS (215/45 R17 ) på en kombination av vägar i 5000 livliga mil.
Inte ett enda problem, mycket prisvärda däck. Om du behöver däck för en kombination av vägar tycker jag att de är utmärkta för ändamålet. Så om du letar efter mjuka är dessa inte något för dig men om du letar efter ett budgetdäck som passar bäst !.
Kommenterat den: 2020-06-11
Fick 89% av föraren till en Audi 3,0 tdi quattro sport (255/40 R19 W) på en kombination av vägar i 20000 livliga mil.
Prisvärda däck på marknaden. Jag har dem på en Audi Allroad och skulle rekommendera dem till vem som helst. Den som säger att de är farliga pratar skräp. Jag äger ett Bosch-servicecenter och vi rekommenderar och säljer 1000 sekunder av dem någonsin år och vi har aldrig haft en enda kompatibel.
Kommenterat den: 2020-09-28
Fick 10% av föraren till en Nissan Skyline V35 (225/45 R17 ) på mestadels stadsvägar i 500 genomsnittliga mil.
Dessa är dödliga. Hade dessa monterats som ett stoppgap på grund av ett MOT-fel för inre slitage på 2 däck fram och bak och hade inte medel för anständiga utbyten. Min bil är bakhjulsdriven och jag föll av vägen ett antal gånger i våta förhållanden med måttlig hastighet, mestadels runt rondeller, accelererar ut i korsningar i svängar etc. Det är som att köra i snö. De tappade ständigt trycket från dag ett. Tog till garaget som demonstrerade i vattentanken luftläckage från tätningen på insidan på alla 4. Inte bara det utan skadade fälgarna på alla 4 hjulen också. Jag lärde mig på det hårda sättet och dessa däck kostade 2000 £ eftersom jag var tvungen att byta ut hjul och däck. Nu använder du Avon ZZ3 som är utmärkta.
Kommenterat den: 2020-05-15
Fick 0% av föraren till en Lexus SC300 (225/45 R17 ) på mestadels stadsvägar i 500 genomsnittliga mil.
Jag köpte en uppsättning på 235 35 19, och dessa däck är en fara. Med bara månader av användning hade jag en gång platt på motorvägen, och hela sidoväggen splittrades. Från det ögonblick jag satte på dem fick de bilen att vibrera i stort sett vilken hastighet som helst, och vägbuller är en olägenhet. De fick mig också att tro att jag behövde en hjulinriktning trots att jag precis hade gjort en. Jag tog in bilen och fick den justerad igen, men fortfarande samma problem. Jag tog av dem och satte på mig en uppsättning Michelin Primacy MXM4 OCH ALLA PROBLEMEN FÖRVINNADE! Ingen vibration, inget vägbuller, ingen inriktning behövs. Dessa däck är osäkra för användning. Om du lägger dem på din bil måste du be varje gång du sätter dig i den. Inte värt det bara för att spara några dollar.
Kommenterat den: 2020-07-28
Fick 36% av föraren till en Seat Ibiza 1.9 Tdi (205/40 R17 ) på en kombination av vägar i 20000 livliga mil.
På fuktiga eller våta vägar kan de här däcken inte tåla mycket bra under dessa förhållanden. Försök inte med något av dessa eller kan hamna i ett !.
Kommenterat den: 2020-09-24
Fick 93% av föraren till en Bmw 330d M Sport (225/45 R17 ) på en kombination av vägar i 10000 livliga mil.
Har använt Falken 452 tidigare men behövde några däck snabbt och garaget hade min storlek i lager så tyckte det var värt ett försök till priset. Läs många olika recensioner när jag kom hem så tänkte att jag bättre skulle sätta dem igenom där för att se hur mycket grepp jag fick i det våta och de gjorde inte något oväntat de första dagarna. Efter att ha haft dem på bilen i 9 månader nu kan jag ärligt säga att de presterar lika bra som 452-talet. Jag kör inte på gränsen på vägen eftersom jag får mina kickar med Rotax-karter, så om du har en högpresterande bil och kör till ytterligheter på vägen skulle jag åka med ett mycket gripare däck, men för normalt använd dessa fungerar bra.
Kommenterat den: 2020-09-09
Fick 51% av föraren till en Vauxhall Vectra SRI 1.9 (225/45 R17 ) på mestadels stadsvägar i 0 lättsamma mil.
vet inte hur dessa är lämpliga för ändamål fällor i våta förhållanden 15-20 mph i en rondell och baksidan gick barnen i ryggen bara en plats för dem tillbaka till garaget jag köpte dem av.
Kommenterat den: 2020-09-08
Fick 76% av föraren till en Seat ALhambra TDi (225/45 R17 ) på mestadels landsvägar i 10000 genomsnittliga mil.
Jag stötte på dessa däck av en slump eftersom de monterades på en Vectra som jag köpte 2008 och jag har använt dem sedan. De är mycket bra för pengarna, jag har dem på både min Seat Alhambra och Skoda Octavia. (225-45-17).
Kommenterat den: 2020-09-08
Fick 24% av föraren till en Vauxhall Omega (225/55 R16 ) på mestadels stadsvägar i 1000 genomsnittliga mil.
Verkligen skrämmande, farliga däck! Köpte min Omega med dessa på, i det torra kändes det som om varje upphängningskomponent var dåligt varnad, i vått i mycket mjuka kurvor har bilen inget grepp. Jag har nästan snurrat bilen vid 15-15 km / h på våta rondeller. Om dessa däck sitter på en bil tänker du köpa en kostnad för utbyten, helt oförutsägbart och ett verkligt hot mot din, och andra bilisters säkerhet i det våta .... styr väl!
Kommenterat den: 2020-08-02
Fick 74% av föraren till en Toyota Vios (185/60 R15 ) på mestadels motorvägar i 500 genomsnittliga mil.
kan vara realistiska killar. detta däckmärke är inte bland de ledande varumärkena, därför förväntar vi oss mindre av prestandan. det fungerade ganska bra för mig eftersom det passar behovet av en personbil. körde så fort som 120 km / h och det verkar stabilt nog. du kan höra lite buller men som jag sa, det här är en budgetdäcktyp. så om du köper detta däck för konstant snabb körning, borde du inte göra det. annars för normala transportbehov fungerar det bra. bättre än långa däck.
Kommenterat den: 2020-07-06
Fick 26% av föraren till en Volkswagen Lupo (185/55 R14 ) på mestadels stadsvägar i 200 genomsnittliga mil.
Köpte en VW-lupo med en ny uppsättning av dessa monterade första gången det regnade jag tyckte att bilen inte skulle stanna på ett rimligt avstånd. Köpte en uppsättning brandstenar bilen känns 10 gånger bättre under alla förhållanden. Dessa däck är så farliga. Jag tycker att de ska säljas med en hälsovarning kan orsaka allvarliga skador på ocupanter och andra trafikanter. KÖP INTE DÄCKEN KAN BARA BESKRIVAS SOM FARLIGT.
Kommenterat den: 2020-07-05
Fick 81% av föraren till en Vauxhall Vectra SRI 1.9 (225/45 R17 ) på en kombination av vägar i 30000 genomsnittliga mil.
Däcken har varit på bilen i 3 år från nytt varit nöjda med greppet i det torra men i det våta kämpar de om du försöker köra bilen hårt Jag har varit nöjd med däcken men kommer att ersätta dem med Neuton Nt5000 eller nt8000 som är det bästa budgetdäcket för den här bilen.
Kommenterat den: 2020-06-13
Fick 87% av föraren till en Peugeot RCZ 2.0 HDi GT (235/40 R19 W) på en kombination av vägar i 25000 genomsnittliga mil.
Hade dessa på min Peugeot RCZ flera gånger och är verkligen nöjda med dem. Den enda uppenbara nackdelen är hur benig turen är och hur mycket du känner vägen men utan att vara expert skulle jag lägga ner det på bilens natur, inte däcket. Jag har aldrig känt mig ens fjärr osäker ... Jag har aldrig lidit eller varit orolig på grund av bristande grepp i någon hastighet i något slags väder ... faktiskt i snön, som vi bor i Peak District får vi mycket av, de är enorma. Jag hade tidigare haft kontinenter och de har alltid slitit löjligt snabbt men det här är bra för mer än 20 km och det här är från någon som gör cirka 35 km per år. Med tanke på priset (jag hade två monterade på baksidan för bara två dagar sedan ... £ 85 per ventil, hjulbalans osv.) Jag tycker personligen att de är mycket värdefulla och så länge du '
Kommenterat den: 2020-05-11
Fick 80% av föraren till en Ford Focus (225/45 R17 ) på mestadels stadsvägar i 10000 livliga mil.
Variera bra däck kommer att köpa igen.
Kommenterat den: 2020-04-14
Fick 21% av föraren till en Vauxhall Zafira 1.9 tdi (215/50 R17 ) på en kombination av vägar i 8000 genomsnittliga mil.
Fruktansvärda däck och de värsta däcken jag någonsin har haft på en bil i det våta. Dessa däck släpper var som andra skulle greppa. Varna om du får lite! I det torra antar jag att dessa bara är OK, men det är ungefär så långt som det skulle gå. Dessa däck fanns på bilen när jag köpte den och väntade bara på att de skulle tappas ner, vilket inte kommer att vara för länge nu och de kommer att ersättas med något anständigt.
Kommenterat den: 2020-04-06
Fick 61% av föraren till en Mitsubishi Grandis 2.4 bensin (225/45 R17 W) på mestadels stadsvägar i 10 genomsnittliga mil.
Allt bra till att börja med. Â £ 400 för fyra däck monterade. Mindre än ett år på vägen har jag oro över slitaget på framhjulet. Även om det fortfarande är lagligt (enligt montören) har det yttre slitbanan nästan slitnat. Montören förklarade att det kan vara servostyrning som har den här effekten, men det ser inte ut. Jag har också märkt hak i sidoväggarna på varje däck, vilket pekar på någon form av tillverkningsfel. Sammantaget kör de bra, men de får mig att känna mig orolig, så det dröjer inte länge innan vi skiljer oss från företaget.
Kommenterat den: 2020-04-02
Fick 87% av föraren till en Nissan 200sx (205/55 R15 ) på en kombination av vägar i 7000 livliga mil.
Köpte s13 med dessa däck på och efter att ha läst recensioner trodde att de skulle vara läskiga! Jag har inte haft några ögonblick där jag trodde att de var dåliga i alla fall, jag skulle trycka på lite ibland men inte köra som en idiot och dessa däck har gjort allt jag har bett om dem ja du kan gå i sidled i våt när du lämnar en korsning med lite för mycket accelerator men du skulle göra det med alla däck !! De kommer nära slitmarkörerna nu och kommer snart att bytas ut igen och kommer att gå med samma igen eftersom ingenting kommer nära värdet i den storlek jag behöver.
Kommenterat den: 2020-03-30
Fick 81% av föraren till en Bmw 320 (225/45 R17 ) på mestadels landsvägar i 7000 genomsnittliga mil.
Alla negativa kommentarer använder amerikansk stavning - det handlar om att sammanfatta det! Yank-mobiler är fruktansvärda på alla däck.
Kommenterat den: 2020-01-25
Fick 43% av föraren till en Skoda Octavia (205/55 R16 W) på en kombination av vägar i 5000 genomsnittliga mil.
Låt mig först säga att det här är de enda däcken jag har haft på Skoda hittills, och jag jämför det med en Saab 93 2.0T bensin med Pirellis och Bridestones och en VW Polo 0.9 på Yokohamas. Alla mina uttalanden är enbart från jämförande erfarenheter. Dessa däck är hemska. Försöker komma till ett rimligt stopp från 30 km / h, ABS sparkar in så snart och stoppavståndet är chockerande - det är i det torra. I det våta är jag nu extremt försiktig. Den föraren på motorvägen med tio lastbilar till ett stoppavstånd är jag. Nyligen har jag provat bilen i snön och jag försöker inte igen. Det glider på slush, jag har glidit ut ur två korsningskorsningar med hornet fastnat och stötte på en bil från en 30m-glidbana som startade vid ca 3mph. De är tystare än Bridgestones var dock, så om det gör det för dig ... varför inte? Jag byter dock ut dessa däck så snart jag kan komma till ett garage !.
Kommenterat den: 2020-01-21
Fick 86% av föraren till en Land rover (225/45 R17 ) på mestadels stadsvägar i 10000 genomsnittliga mil.
Hade problem med vibrationer genom hela bilen på en 04 Freelander. Monterade en uppsättning av dessa fantastiska däck och problemet är ordnat. Bilen kör nu silkeslen och har aldrig presterat så bra. Vilken skillnad en anständig uppsättning däck gör. Halva kostnaden för vissa däck som rekommenderades. Helt nöjd med mitt köp. Tveka inte att köpa dessa.
Kommenterat den: 2020-05-04
Fick 33% av föraren till en Ford Fiesta (195/50 R15 V) på mestadels landsvägar i 2000 genomsnittliga mil.
Fruktansvärt, hackig styrning, dåligt vått grepp, inget grepp på oljiga ytor, otroligt bullrig. Fanns på bilen när den köptes, byttes ut inom 3000 miles.
Kommenterat den: 2020-05-07
Fick 27% av föraren till en Mg ZR (205/50 R16 V) på mestadels landsvägar i 14000 livliga mil.
Garage monterade dessa på bilen som en del av affären och jag får en känsla av att de inte gillade mig mycket, eftersom det verkar som om de har försökt döda mig. Greppet i det våta är noll, ingenting, snurrar väl till tredje. Och för att göra det värre har min bildosent någon kraft så att säga, det är bara en zr 1,8 som en "varm lucka". Sätt den i en mycket subtil böj och den lider bara av katastrofal understyrning. Spelar också kaos med abs under bromsning. Köp dessa däck bara om du vill ha en gratis het dödsföljd med dig. Farlig! Återgår till kontinentala överlägsen på varje räkning.
Kommenterat den: 2020-04-14
Fick 44% av föraren till en Acura (225/45 R17 ) på mestadels motorvägar i 5500 genomsnittliga mil.
Efter cirka 3 1/2 månaders daglig körning fram och tillbaka till skolan kan det vara cirka 6000 mil, däcken har mycket slitbana kvar men de behöver bytas ut. Förstår inte. Visuell inspektion visar mycket slitbana kvar men däcken ger hemsk feedback. Dåligt utformad. Inte bra att bära för lågt eller så är det bättre att du kör på fälgen. Jag har vad min mekaniker trodde var minst 4000 mil kvar av slitbanan men dessa dåligt designade däck måste bytas ut som igår.
Kommenterat den: 2020-07-22
Fick 76% av föraren till en Rover 75 (215/55 R16 V) på en kombination av vägar i 17853 genomsnittliga mil.
Köpte dessa 215 / 55R16 97V Accelera Alphas som ett billigt alternativ när jag oväntat var tvungen att byta ut båda framhjulsdäcken på grund av skador. Jag har blivit positivt överraskad av deras prestationer; de gav absolut inga problem och de varade bra i en blandning av 40:30:30 urban: landsbygd: motorvägskörning - måste nu bytas ut efter cirka 18 mil, vilket jag tycker är rimligt.
Kommenterat den: 2020-06-17
Fick 70% av föraren till en Vauxhall Omega (225/55 R16 W) på en kombination av vägar i 20000 genomsnittliga mil.
bra allrounddäck varade mycket bra.
Kommenterat den: 2020-06-06
Fick 46% av föraren till en Bmw Z4 (225/45 R17 ) på mestadels landsvägar i 2000 livliga mil.
Jag köpte min bil med dessa utrustade med tanken att jag skulle slita ut dem snabbt och köpa något bättre. Deras resultat hittills är precis vad jag hade förväntat mig och i linje med deras pris. Torrt grepp är bra och min bil kan köras upp till sina gränser när förarhjälpen är avstängd och bilen går sönder successivt, även om däcken skriker något där andra tillverkares däck inte. Våt grepp är där sakerna faller sönder. Jag har en BMW 120D med den senaste Pirellis på, som är 3 cm smalare och en tum mindre i diameter och de griper långt, mycket hårdare i vått än de större Accelera-däcken på min Z4. Ja, däcken är billiga och de fungerar som däcken, men om du någonsin befinner dig i en position där någon drar ut framför dig i det våta och du måste slå bromsarna hårt, skulle du vara ledsen att du gjorde inte inte spendera extra på premiumdäck. När det gäller resan är de ok, men de känns inte helt runda som Michelins gör och därför ger de ibland några udda shimmies genom ratten.
Kommenterat den: 2020-10-05
Fick 76% av föraren till en Toyota Soarer 2.5 Twin Turbo (225/45 R17 ) på en kombination av vägar i 9000 livliga mil.
Gick från Pirellis till kontinenterna och fick cirka 5-7000 mil ut ur dem, vid ~ 190 £ ett hörn, Acceleras kom in strax under £ 80 vardera och varit upp och ner på landsvägar, runda kretsar och till Frankrike och tillbaka ~ 9 000 och är bara redo att ersättas. Ett perfekt bra däck i det stora ordningen, men ett fantastiskt däck för pengarna.
Kommenterat den: 2020-09-27
Fick 76% av föraren till en Ford Mondeo Titanium X (235/40 R19 ) på mestadels landsvägar i 10000 livliga mil.
Jag har fått dessa däck monterade på min tit x sport jag kör väldigt hårt på en vägsvridande landsvägar på en 40 mil daglig pendling till jobbet. Däck har presterat fantastiskt kan inte se skillnaden mellan dessa och Potenza, innan de är säkra på det våta , lite mer hjulspinn från korsningar i våt men bilen har påsar med vridmoment så kanske min ledfot inga problem med vattenplanning inspirerar tillförlitlighet och låter det vara klart ingen av oss är Stig kör för fort runt någon böj under dåliga förhållanden och du ska att ta itu med en gob full av träd !!.
Kommenterat den: 2020-09-25
Fick 73% av föraren till en Peugeot 508 SALOON (225/45 R17 ) på en kombination av vägar i 40000 genomsnittliga mil.
SOM JAG ÄR EN TAXI-FÖRARE FÅR DENNA DÄCK BRILLVÄRDE FÖR PENGAR. JAG KÖR ÖVER MITT OMRÅDE INKLUDERANDE GÅRDSPORVÄGAR I ALLA VÄDERSNÖSOL I OCH RUNDT GLASGOW, DENNA DÄCK ÄR UPP TILL JOBBET OCH ENDAST £ 52 PER HÖRN JÄMFÖRT MED £ 150 för märkta däckchees till JIM AT PAISLEY DÄCK OCH AVGASCENTRUM.
Kommenterat den: 2020-09-24
Fick 80% av föraren till en Volkswagen Passat 1.9Tdi (205/60 R15 ) på en kombination av vägar i 45000 genomsnittliga mil.
Har Accelera Alpha-däck 205/60 R15. Deras bästa slitstarka däck jag någonsin har. Jag gör ungefär 15 km per år och de bakre däcken slits knappast alls och har haft bakåt i över 4 år. Jag får ett par nya till fronten.
Kommenterat den: 2020-09-19
Fick 40% av föraren till en Audi S4 (225/45 R17 ) på mestadels stadsvägar i 2000 genomsnittliga mil.
Dödligt i det våta. Köp aldrig igen !!!.
Kommenterat den: 2020-08-28
Fick 83% av föraren till en Honda Prelude (205/55 R15 V) på mestadels stadsvägar i 10 genomsnittliga mil.
Ja, om du kör som en idiot och har en bil med ett bedövat chassi, snurrar du ut i varje hörn i det våta. Men om du kör bra utan att överskrida fysikens lagar medan du fortfarande gör bra framsteg, är dessa däck bra. Hade dem på min helt standard Prelude 2.3 och har inte haft några problem, jag har precis beställt ett par för ryggen också. Jag har haft Yokos, F1, P-Zero och många fler märken och jag har inte märkt skillnaden i torrt och jag skjuter inte mina bilar i vått eftersom vått är oförutsägbart oavsett däck du har på - jag insåg detta efter att jag kraschade en äldre bil på en våt väg medan jag hade Eagle F1. Så, allt om du är en anständig förare som kan tillämpa sunt förnuft och kan köra inom dina gränser och de vägförhållanden som dessa däck passar dig (och din plånbok) bra. Ignorera bara allt "jag trasig min bil på nurburgring i det våta i min Corsa och de hanterade inte lika bra som mina gamla Pirelli gjorde, faktiskt jag kraschade och nästan dog!" skriv kommentarer.
Kommenterat den: 2020-08-06
Fick 81% av föraren till en Bmw 745i (225/45 R19 W) på mestadels motorvägar i 9000 genomsnittliga mil.
Jag har läst alla recensioner och tänkte att jag skulle lägga till mina kommentarer. Jag har dessa däck på framsidan av min BMW 745i. Bilen körs mestadels på motorvägen och jag måste erkänna att de är något högre på vissa vägytor men inget sätt påträngande. Bor i Storbritannien har det mest varit våtkörning och däcken är ok men benägna att vattenplaning när vattnet ligger på motorvägen. Jag tror att om du tappar kontrollen över din bil, är det hur du kör snarare det kvalitetsgrepp som däcken ger. Om du vet att däcken inte är de bästa kan du justera din körstil för att vara säker. fronten måste bytas ut snart så jag kommer säkert att köpa en ny uppsättning och skulle inte ha några problem att sätta dem på baksidan.
Kommenterat den: 2020-08-05
Fick 50% av föraren till en Holden mot statsman (225/45 R17 ) på mestadels motorvägar i 5000 livliga mil.
värdelös i det våta, farligt hala på baksidan, förutom det stora varaktiga vardagsdäckvärdet.
Kommenterat den: 2020-07-18
Fick 74% av föraren till en Bmw 320i (205/60 R15 V) på en kombination av vägar i 43000 genomsnittliga mil.
Köpte Touring 320i med ny uppsättning på framsidan. Blandad bilkörning inkluderar hård månadsresa till holländska gränsen med full bil. Däck är lite bullriga, särskilt på motorvägsbetong. Har täckt över 43 000 och den traditionella BMW-fjäderfrågan har äntligen tagit sin vägtull (tryckförändringar har ingen effekt). Mycket imponerad av deras värde för pengarna och "mitt på vägen" -prestanda. Kommer att köpa igen.
Kommenterat den: 2020-04-05
Fick 81% av föraren till en Ford Focus C Max (225/45 R17 W) på mestadels stadsvägar i 1000 genomsnittliga mil.
Jag köpte dessa eftersom jag tidigare hade Dunlop SP Sport FastResponse runt. Nästan ingen skillnad utom i pris och slitage, Accelera bär mycket bättre, särskilt på framsidan. De känns som om de rullar något på fälgen men jag antar att det är ner till fälgskyddet på däcket. Sammantaget för en genomsnittlig Joe som gör mestadels mil och kör förnuftigt dessa är helt bra. 4 x Accelera Alpha's 205x55x16 £ 187,00 Internetpris, monterad) 4 x Dunlop samma storlek £ 280,00 Bathwick Däck Gloucester.
Kommenterat den: 2020-03-14
Fick 87% av föraren till en Toyota Previa (225/45 R17 ) på en kombination av vägar i 3500 livliga mil.
Detta är min andra recension efter några månaders daglig körning. Jag har vant mig vid torra, våta och snöiga förhållanden nu, och jag är en mycket glad kanin. Du kan känna de främre axlarna bita in i snabba hörn, och det finns tillräckligt med feedback för att berätta vad som händer. Slitaget är jämnt, den kornning som jag framhävde tidigare har slutat, (det finns en del sholder-slitage), men bakarna har knappast slitnat alls. Vid någon tidpunkt gör jag en hjulrotation, eftersom bakåt är något nyare ändå. Jag kan inte tro att någon kille försökte ta sin SLK runt Stowe på en spårdag eller annat skodon med dessa (inte klart om han inte ens blandade sina däck fram och bak!) Och gav sedan ungefär 38% betyg - dessa däcken är är snabba och pålitliga men inte precis racing gummi. Under den senaste snön, Jag kunde dock ha kul på en privat väg och testade greppet till det yttersta - något jag inte hade kunnat göra på allmän väg. Jag kunde säga exakt vad som hände vid hjulen hela tiden - imponerad! På en motorvägskörning nyligen gjorde jag en ny MPG-kontroll och jag får fortfarande runt 30 mpg - vilket är bra 7 mpg mer än jag någonsin har pressat ut innan jag monterade dessa 4 Alphas. Dessa däck får min röst.
Kommenterat den: 2020-03-07